A magyar fogyasztók egészségmagatartása és a genetikai alapú táplálkozás iránti attitűdjei
Elmentve itt :
| Szerző: | Blága Dominika |
|---|---|
| További közreműködők: |
Dr. Miskolczi Márk
Tevely Titanilla Virág |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | betegségmegelőzés egészséges életmód egészséges táplálkozás nutrigenomika személyre szabott táplálkozás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/58102 |
Hasonló tételek
Fogyasztók egészségmagatartása különböző generációkat vizsgálva
: Parádi Terézia Anna
: Parádi Terézia Anna
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
A Z generáció munkavállalói attitűdjei a munkaerőpiacon
: Mizsei Dorina Petra
: Mizsei Dorina Petra
A HOT! Magazin olvasóinak hirdetésekkel kapcsolatos attitűdjei
: Orosz Flóra
: Orosz Flóra
A magyar lakosság kulturális turizmussal kapcsolatos ismeretei, attitűdjei, utazási szokásai
: Aradi Dóra
: Aradi Dóra
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
A tradicionális és az újhullámos desszertek iránti kereslet elemzése a hazai fogyasztók körében
: Szögeczki Luca
: Szögeczki Luca
Z generáció médiahasználati szokásai és a reklámokkal kapcsolatos attitűdjei
: Koncz Jennifer
: Koncz Jennifer
A Z generáció fogyasztói magatartása, reklámmal kapcsolatos attitűdjei és elérése
: Pervai Luca
: Pervai Luca
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
A mediterrán táplálkozás
: Bágyi Adrienn Bernadett
: Bágyi Adrienn Bernadett
A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében
: Dobos Boglárka
: Dobos Boglárka
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
A fogyasztói etnocentrizmus hatása a magyar termékek iránti keresletre
: Imreh Orsolya
: Imreh Orsolya
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
A vállalati dolgozók vállalati fenntarthatósággal kapcsolatos attitűdjei a Robert Bosch Kft.-nél
: Ónodi Eszter
: Ónodi Eszter
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Y, Z generáció munka iránti motivációja
: Csányi Bence
: Csányi Bence
A táplálkozás és egészségturizmus szerepe a magyar lakosság egészségtudatosságának alakulásában
: Marosán Brigitta
: Marosán Brigitta
A public relations szakma iránti bizalom Magyarországon
: Kovács Gabriella
: Kovács Gabriella
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Az IT Services Hungary Kft. környezetvédelem iránti elkötelezettsége
: Maros Rebeka
: Maros Rebeka
Szervezet iránti elkötelezettség növelése egy multinacionális vállalatnál
: Keszi Dóra
: Keszi Dóra
Az egészséges élelmiszerek iránti növekvő fogyasztó igények
: Dezső Flóra Timea
: Dezső Flóra Timea
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
A szakma iránti szeretet kialakítása az Alfa generációban
: Ignéczi Alexandra Angyalka
: Ignéczi Alexandra Angyalka
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Egy főzőiskola megvalósítása az egészséges táplálkozás jegyében
: Császár Franciska
: Császár Franciska
A fenntartható megoldások iránti kereslet és kínálat változása a rendezvényszervezésben
: Kemény Kitti
: Kemény Kitti
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén
: Péterfy Dóra
: Péterfy Dóra
A paleolit táplálkozás a vendéglátásban. A paleolit étrend kritikája.
: Nagy Tímea
: Nagy Tímea
Hasonló tételek
-
Fogyasztók egészségmagatartása különböző generációkat vizsgálva
: Parádi Terézia Anna -
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina -
A Z generáció munkavállalói attitűdjei a munkaerőpiacon
: Mizsei Dorina Petra -
A HOT! Magazin olvasóinak hirdetésekkel kapcsolatos attitűdjei
: Orosz Flóra -
A magyar lakosság kulturális turizmussal kapcsolatos ismeretei, attitűdjei, utazási szokásai
: Aradi Dóra