Complex analysis of an opening self-catering chateau in France
Elmentve itt :
Szerző: | Sarkadi Mariann |
---|---|
További közreműködők: | Cservák Dr. György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | self-catering pre-opening chateau France Loire Valley |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/5886 |
Hasonló tételek
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca
: Major Luca
Complex analysis of the opening of a new restaurant, called Sidreria
: Fegyveres Dorottya
: Fegyveres Dorottya
Complex analysis of the Canary Islands' tourism
: Feldhoffer Dóra
: Feldhoffer Dóra
France’s foreign trade and global value chain analysis
: Ghriss Oussama
: Ghriss Oussama
Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
: Káró Regina
: Káró Regina
L'économie complexe du Brésil
: Vaszkó Tímea
: Vaszkó Tímea
The Complexity of Physical Inventory of Product Demonstration Units
: Kalinics Veronika
: Kalinics Veronika
Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector
: Rádai Barbara
: Rádai Barbara
Women status within the complexity of Tunisian society in post revolution
: Ghali Nawel
: Ghali Nawel
The operations management analysis of a special type of catering unit. (The Herz Food Truck)
: Kaits Vanda
: Kaits Vanda
Open Science Paradigmaváltás a tudományban
: Udvardy András Barnabás
: Udvardy András Barnabás
Burnout in Catering Industry
: Kapitány Dániel
: Kapitány Dániel
[Open up] ; [Stagflációs félelmek - Egy fölé] című cikkek fordítása
: Váczi Mariann
: Váczi Mariann
Self-service adatvizualizáció befektetési banki környezetben
: Lengyel Gabriella
: Lengyel Gabriella
The influence of advertisement on women’s self-esteem and role in Europe - How does the marketing communication of adidas impact targeted women's self-esteem?
: Bognár Korinna
: Bognár Korinna
Individual financial planning and self-care in one's 20s
: Baranyi Fanni Lili
: Baranyi Fanni Lili
Self-branding az Instagramon és a Szépségiparban
: Katona Luca Borbála
: Katona Luca Borbála
Az öngondoskodás (self-care) jelentősége és hatásai
: Nagy Gréta Regina
: Nagy Gréta Regina
Hálózat védelem Open Source eszközökkel
: Takács Dániel
: Takács Dániel
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László
: Németh Gábor László
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla
: Pacsika Csilla
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
How self-employed and micro enterprises build their personal brand
: Sczigel Dóra Cintia
: Sczigel Dóra Cintia
Az Air France-KLM Group marketingstratégiája
: Mihály Zsanett
: Mihály Zsanett
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
A SZÉP Selfness KFT értékesítési tevékenységének elemző bemutatása
: Bera Katalin
: Bera Katalin
Open Ways Hungary Kft. tevékenységének elemzése
: Gianits Gergely
: Gianits Gergely
A Special Industry Analysis How Does The Japanese Manga And Anime Industry Complex Work?
: Hoang Nhat Nam
: Hoang Nhat Nam
UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING
: Chammem Mehdi
: Chammem Mehdi
Consumer awareness of food consumption and catering services
: Orfei Gloria
: Orfei Gloria
Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering
: Vágó Ferenc Félix
: Vágó Ferenc Félix
The impact of emotional management in catering and hotel management
: Munadarin Armando
: Munadarin Armando
The marketing plan to open a new retail outlet
: Horváth-Zsikó Gréta
: Horváth-Zsikó Gréta
Process Management in Hungarian Open-air Music Festivals
: Pataki Rebeka
: Pataki Rebeka
Open Banking and the changing value propositions in Payment API’s
: Szokoly János
: Szokoly János
Self-branding a vizsgált hazai és nemzetközi influencerek esetében
: Poremba Zita
: Poremba Zita
Self marketing és elevator pitch - rövid, de hatékony kommunikáció
: Nagy György László
: Nagy György László
A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai
: Rácsai Anna
: Rácsai Anna
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik
: Kovács Dominik
Economic diplomacy of France in the military sector from 1958 to 1981.
: Giafferi Marius
: Giafferi Marius
Hasonló tételek
-
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca -
Complex analysis of the opening of a new restaurant, called Sidreria
: Fegyveres Dorottya -
Complex analysis of the Canary Islands' tourism
: Feldhoffer Dóra -
France’s foreign trade and global value chain analysis
: Ghriss Oussama -
Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
: Káró Regina