A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csikó Dorina
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Záródolgozat
Kulcsszavak:Konyha, görög
Konyha, olasz
Mediterrán vendéglátás, Magyarország
Elemzés, összehasonlító
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/59250

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg59250
005 20251105093644.0
008 251105suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Csikó Dorina 
245 1 2 |a A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban  |c Csikó Dorina  |h [elektronikus dokumentum] 
516 |a Final_paper 
695 |a Konyha, görög 
695 |a Konyha, olasz 
695 |a Mediterrán vendéglátás, Magyarország 
695 |a Elemzés, összehasonlító 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59250/1/Csiko-Dorina.pdf  |z Dokumentum-elérés