A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
| Kulcsszavak: | Konyha, görög Konyha, olasz Mediterrán vendéglátás, Magyarország Elemzés, összehasonlító |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59250 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg59250 | ||
| 005 | 20251105093644.0 | ||
| 008 | 251105suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Csikó Dorina | |
| 245 | 1 | 2 | |a A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban |c Csikó Dorina |h [elektronikus dokumentum] |
| 516 | |a Final_paper | ||
| 695 | |a Konyha, görög | ||
| 695 | |a Konyha, olasz | ||
| 695 | |a Mediterrán vendéglátás, Magyarország | ||
| 695 | |a Elemzés, összehasonlító | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59250/1/Csiko-Dorina.pdf |z Dokumentum-elérés |