Levesek eredete, jelentősége és sokszínűsége a magyarországi tájegységeken, illetve megjelenésük a hazai éttermek kínálatában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Debrei Adrienn
További közreműködők: Balog-Siposné Szőce Anikó
Dokumentumtípus: Záródolgozat
Kulcsszavak:Leves, tájegységek szerint
Fogyasztási szokás, leves
Leves, éttermi
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/59251

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg59251
005 20251105094930.0
008 251105suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Debrei Adrienn 
245 1 0 |a Levesek eredete, jelentősége és sokszínűsége a magyarországi tájegységeken, illetve megjelenésük a hazai éttermek kínálatában  |c Debrei Adrienn  |h [elektronikus dokumentum] 
516 |a Final_paper 
695 |a Leves, tájegységek szerint 
695 |a Fogyasztási szokás, leves 
695 |a Leves, éttermi 
700 1 |a Balog-Siposné Szőce Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59251/1/Debrei-Adrienn.pdf  |z Dokumentum-elérés