A csokoládé felhasználása a hagyományos és a modern cukrászatban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Húnfalvi Krisztina
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Csokoládé, történet
Cukrászat, történet
Csokoládé felhasználás, cukrászat
Felmérés, kérdőíves
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/59274

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg59274
005 20251105140150.0
008 251105suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Húnfalvi Krisztina 
245 1 2 |a A csokoládé felhasználása a hagyományos és a modern cukrászatban  |c Húnfalvi Krisztina  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Csokoládé, történet 
695 |a Cukrászat, történet 
695 |a Csokoládé felhasználás, cukrászat 
695 |a Felmérés, kérdőíves 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59274/1/Hunfalvi-Krisztina.pdf  |z Dokumentum-elérés