A marhahús, mint élelmi anyag A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kádas Norbert
További közreműködők: Gundel Dr. János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Élelmiszer, marhahús
Magyar szürkemarha
Fogyasztási szokás, marhahús
Rendezvény, Szürkemarha Vigadalom
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/59282

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg59282
005 20251106111327.0
008 251106suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kádas Norbert 
245 1 2 |a A marhahús, mint élelmi anyag  |b A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége  |c Kádas Norbert  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Élelmiszer, marhahús 
695 |a Magyar szürkemarha 
695 |a Fogyasztási szokás, marhahús 
695 |a Rendezvény, Szürkemarha Vigadalom 
700 1 |a Gundel Dr. János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59282/1/Kadas-Norbert.pdf  |z Dokumentum-elérés