A marhahús, mint élelmi anyag A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Élelmiszer, marhahús Magyar szürkemarha Fogyasztási szokás, marhahús Rendezvény, Szürkemarha Vigadalom |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59282 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg59282 | ||
| 005 | 20251106111327.0 | ||
| 008 | 251106suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kádas Norbert | |
| 245 | 1 | 2 | |a A marhahús, mint élelmi anyag |b A szürkemarha gasztronómiai és gazdasági jelentősége |c Kádas Norbert |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Élelmiszer, marhahús | ||
| 695 | |a Magyar szürkemarha | ||
| 695 | |a Fogyasztási szokás, marhahús | ||
| 695 | |a Rendezvény, Szürkemarha Vigadalom | ||
| 700 | 1 | |a Gundel Dr. János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/59282/1/Kadas-Norbert.pdf |z Dokumentum-elérés |