Lisztek felhasználása a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | Kálmán-Nardai Ivett |
|---|---|
| További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
| Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
| Kulcsszavak: | Történet, malomipar Felhasználás, liszt Dibatekius, felhasználás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/59283 |
Hasonló tételek
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Pataki-Bagó Dorottya
: Pataki-Bagó Dorottya
Európai uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Tóth Noémi Boglárka
: Tóth Noémi Boglárka
Európai Uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Kállai Gréta
: Kállai Gréta
A vendéglátásban dolgozók helyzetének, jövőképének vizsgálata a koronavírus- járvány tükrében
: Kálmán Veronika
: Kálmán Veronika
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra
: Dobrádi Dóra
SAP rendszer pénzügyi felhasználása egy nagyvállalatnál
: Kádár Nikolett
: Kádár Nikolett
Regionális és kohéziós támogatások felhasználása Görögországban
: Jákfalvi Blanka
: Jákfalvi Blanka
Fűszernövények felhasználása és fogyasztási szokása Magyarországon
: Sztanojev Viktória Éva
: Sztanojev Viktória Éva
Gamer streaming videók üzleti célú felhasználása
: Szandrusic Alexandra
: Szandrusic Alexandra
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A PET palack felhasználása és környezeti hatásai
: Hetényi István Zsolt
: Hetényi István Zsolt
A felhő és annak felhasználása az élsportban
: Szekeres Áron
: Szekeres Áron
Videojátékok felhasználása a művelődésben és az oktatásban
: Tóth Taksony Dániel
: Tóth Taksony Dániel
Online adatszolgáltatás felhasználása a NAV kiválasztásai során
: Molnár Dávid
: Molnár Dávid
A személygépjárművek megítélése, felhasználása és helyzete napjainkban
: Vécsey Áron
: Vécsey Áron
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
: Szászi Alexandra Dóra
: Szászi Alexandra Dóra
Hasonló tételek
-
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence -
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar -
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya