Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Bene Luca |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | vadon termő gombák termesztett gombák vendéglátás Gasztronómia gombaételek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6087 |
Hasonló tételek
A szabadon termő és a termesztett gombák potenciálja a gasztronómiában
: Balla Ádám
: Balla Ádám
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
A vadon élő madarak nemzetközi kereskedelme
: Unger Júlia
: Unger Júlia
Aktív és passzív termo rendszerek a légi szállítmányozásban
: Molnár Bálint
: Molnár Bálint
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
A vadon élő állat- és növényfajok, mint speciális termékek nemzetközi kereskedelme
: Enders Andrea
: Enders Andrea
Az Internet jelentősége, felhasználási lehetőségei a kereskedelemben
: Kelemen Zoltán
: Kelemen Zoltán
Blokklánc technológia és annak felhasználási lehetőségei a logisztikában
: Szabó Maja
: Szabó Maja
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
Okostelefonok applikációinak felhasználási szokásai
: Tóth Tamás Gergely
Megjelent: (2013)
: Tóth Tamás Gergely
Megjelent: (2013)
A gépi tanulás felhasználási lehetőségei a klímaváltozás elleni küzdelemben
: Simon Bernadett
: Simon Bernadett
Adatvizualizáció felhasználási lehetőségei egy vállalat humán erőforrásainak hatékonyságnövelése érdekében
: Farkas Adél
: Farkas Adél
Az üzleti intelligencia felhasználási területei
: Banu László
: Banu László
ERP BI új felhasználási módja
: Rádi Dániel
: Rádi Dániel
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
ERP BI modul új felhasználási módja
: Kovács Dóra Jozefina
: Kovács Dóra Jozefina
A teljesítményértékelés szerepe, folyamata és eredményeinek felhasználási lehetőségei egy konkrét vállalat példáján keresztül
: Kóbor Eszter
: Kóbor Eszter
Felhasználási területek és biztonsági problémák az IoT világában
: Csengeri Lilla Ágnes
: Csengeri Lilla Ágnes
Alkoholtartalmú italok felhasználási lehetősége az ételkészítésben Magyarországon, melegkonyhán
: Guld Márta
: Guld Márta
A blokklánc lehetséges felhasználási módjai a logisztikai folyamatok fejlesztésében
: Mida Vivien
: Mida Vivien
ERP BI modul új felhasználási módja a MOL-nál
: Jándy Tamás
: Jándy Tamás
A blokklánc technológián alapuló üzleti megoldások felhasználási eseteinek modellezése
: Iván Gábor Tamás
: Iván Gábor Tamás
Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban
: Pepich Réka
: Pepich Réka
A blokklánc-technológia felhasználási módjai és hatása az egyes szektorokra
: Lukács Sándor Lehel
: Lukács Sándor Lehel
Online marketingeszközök alkalmazásának lehetőségei a vendéglátásban
: Könnyű Angéla Írisz
: Könnyű Angéla Írisz
Kiégés a szállodai vendéglátásban
: Meskó Luca
: Meskó Luca
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Az eltérő internet felhasználási szokásokhoz alkalmazkodó vállalati kommunikáció a közösségi média színterein
: Barabás Attila Szilárd
: Barabás Attila Szilárd
A GE Empower, mint elektronikus piactér bemutatása és felhasználási szokásai a különböző régiókban
: Kiss Flóra Robinetta
: Kiss Flóra Robinetta
Hungarikumok és szerepük a vendéglátásban
: Gulyás Luca Ottilia
: Gulyás Luca Ottilia
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
A látássérültek lehetőségei a turizmusban és a vendéglátásban
: Németh Fanni
: Németh Fanni
A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának lehetőségei a vendéglátásban
: Sevella Zsófia
: Sevella Zsófia
A Generatív MI modellek felhasználási szokásainak, következményeinek feltérképezése Magyarországon a ChatGPT-n keresztül
: Nyikes Vencel
: Nyikes Vencel
Fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedési lehetőségei a vendéglátásban
: Orbán Zsófia Rita
: Orbán Zsófia Rita
EGYES ADÓALAPOT ÉS MEGÁLLAPÍTOTT ADÓT CSÖKKENTŐ KEDVEZMÉNYEK FELHASZNÁLÁSI HAJLANDÓSÁGÁNAK MATEMATIKAI MÓDSZEREKKEL VALÓ VIZSGÁLATA A MIKROVÁLLALKOZÓI SZEKTORBAN
: Horváth Szilvia Evelin
: Horváth Szilvia Evelin
ERP rendszerek új felhasználási módja Vezetői döntéstámogatás és BI rendszerek gyakorlati alkalmazása a Dunapack Kft-nél
: Balogh Róbert
: Balogh Róbert
A vendéglátásban bekövetkezett változások a pandémia hatására
: Soltész Luca Sára
: Soltész Luca Sára
A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban
: Nedók Balázs
: Nedók Balázs
Hasonló tételek
-
A szabadon termő és a termesztett gombák potenciálja a gasztronómiában
: Balla Ádám -
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos -
A vadon élő madarak nemzetközi kereskedelme
: Unger Júlia -
Aktív és passzív termo rendszerek a légi szállítmányozásban
: Molnár Bálint -
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka