Folyadékfogyasztás különböző országokból érkező szálloda vendégek körében
Elmentve itt :
Szerző: | Jávor Lili |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Folyadékfogyasztás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6102 |
Hasonló tételek
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta
: But-Pálfi Brigitta
Vendégelégedettség és visszatérő vendégek
: Tomis Eszter
: Tomis Eszter
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
: Zólyomi Benjámin
: Zólyomi Benjámin
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili
: Csörsz Lili
Egy luxus szálloda különböző részlegeinek együttműködése
: Varga Lilla
: Varga Lilla
Budapestre érkező külföldi turisták fogyasztói magatartás vizsgálata
: Borbély Dávid Csaba
: Borbély Dávid Csaba
A Novotel Budapest Danube szálloda bemutatása a vendégek, a munkatársak és a tulajdonos szemszögéből vizsgálva
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Smart hotels, technológiai újítások, melyek megnövelik a vendégek elégedettségét és könnyebbé teszik a szálloda munkáját
: Horváth István
: Horváth István
Fogyatékos családtaggal érkező családok szállodai tapasztalatai Pest megyében
: Pénzes Anna
: Pénzes Anna
Görögországba érkező magyar kiutazó turisták utazási szokásainak vizsgálata
: Katona Klaudia
: Katona Klaudia
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
A hazánkba érkező szójadara árak alakulása és befolyásoló tényezői
: Novák Márton
: Novák Márton
Angolszász nyelvterületről érkező hivatásturizmusban résztvevők szabadidős utazási szokásai Magyarországon
: Baranyai-Szolnok Andrea
: Baranyai-Szolnok Andrea
A Kínából az Európai Unióba érkező tőkebefektetések szerkezete és trendje
: Polonyi András
: Polonyi András
A szállodai vendégek lojalitásának elérése érzelmi kötődéssel
: Toldi Nóra
: Toldi Nóra
A Front Office részleg bemutatása, valamint a különböző szolgáltatásokat igénybevevő vendégek elemzése a Continental Hotel Budapest****superior-on belül
: Burján Henrietta
: Burján Henrietta
A Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont piaci lehetőségei a Németországból érkező beutazó forgalomban
: Vincze Fanni
: Vincze Fanni
Egyéni cseh vendégek beutaztatása Magyarországra és annak marketingje
: Pénzes Melinda
: Pénzes Melinda
A Ghibli cégcsoport tevékenysége, fókuszban a Kínából érkező áruk szállítmányozási folyamatának vizsgálata
: Pásztor Rebeka
: Pásztor Rebeka
Magyarország versenyképességének alakulása a nemzetközi aktív turizmusban az Egyesült Királyságból érkező turisták szempontjából
: Strasser Gabriella
: Strasser Gabriella
A külföldi és a magyar vendégek spa használati szokásainak összehasonlítása
: Lévay Dóra
: Lévay Dóra
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
A ****szállodák éttermeinek felkészültsége a speciális étrendet igénylő vendégek fogadására
: Megyesi Nytia Iloann
: Megyesi Nytia Iloann
Egy virtuális szálloda humán erőforrás részlegének feladatai, különböző stratégiái a hatékony munkavégzés érdekében
: Varga Bence Attila
: Varga Bence Attila
Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján
: Beck Édua
: Beck Édua
A szervezett utazásra való hajlandóság vizsgálata a különböző generációk körében
: Oláh Eszter
: Oláh Eszter
A szállodairányítási szoftverek hatásai, lehetőségei és korlátai a szállodák és vendégek szemszögéből
: Orbán Krisztina
: Orbán Krisztina
Budapesti rövidtávú lakáskiadás piaca a szállodák és a vendégek véleményének megítélése alapján
: Zaveczky Melinda
: Zaveczky Melinda
A képes illusztráció és a vendégek étlapról történő választása közötti összefüggések vizsgálata
: Nagy Vanessza
: Nagy Vanessza
A házi kedvencekkel rendelkező fogyasztók/vendégek/turisták viselkedési attitűdjeinek vizsgálata a turizmusban
: Nagy Laura
: Nagy Laura
A Packeta értékesítési folyamatainak bemutatása az évek során érkező trendek és változások hatására, a tökéletes ügyfélelégedettség érdekében
: Kónya Dániel
: Kónya Dániel
A Cinema City moziba járó vendégek fogyasztói magatartása a Covid-19 fertőzés következtében
: Tichov Sarolta
: Tichov Sarolta
A budapesti luxusszállodák közösségi média jelenléte és annak hatása a vendégek szállodafoglalási döntéshozatalára
: Schmidt Nicole
: Schmidt Nicole
Szálloda üzemeltetés
: Babos Villő
: Babos Villő
Szálloda Üzemeltetés
: Kocsis Lázár Dávid
: Kocsis Lázár Dávid
HALLEY ÜSTÖKÖSKÉNT ÉRKEZŐ GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁGOK, AVAGY A NAGY GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁG ÉS A 2008-2009-ES GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁG ELEMZÉSE
: Géczy Fanni
: Géczy Fanni
Corporate vendégek és a személyzet kapcsolata a Hotel Presidentben a COVID-19 járvány idején
: Mátyás Noémi
: Mátyás Noémi
A szállodai éttermi személyzet ismeretei az ételérzékenység és ételallergia vonatkozásában – a vendégek véleménye alapján
: Pálmai Laura Szilvia
: Pálmai Laura Szilvia
A pandémia helyzet kezelése a szálloda iparban, a vendéglátásban és az utazási irodák körében
: Tápi Noémi
: Tápi Noémi
A munkaadói hírnév építése a digitális térben a különböző generációk körében A social media mint eszköz a munkáltatói márkaépítés erősítésére
: Deák Boglárka
: Deák Boglárka
Hasonló tételek
-
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta -
Vendégelégedettség és visszatérő vendégek
: Tomis Eszter -
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
: Zólyomi Benjámin -
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili -
Egy luxus szálloda különböző részlegeinek együttműködése
: Varga Lilla