Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben
Elmentve itt :
Szerző: | Puskás Bianka Petra |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Kulcsszavak: | étel Étlap elemzés tálalási rendszerek vendéglátás Nemzetközi konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/6935 |
Hasonló tételek
A tálalási módok vizsgálata a Costes Downtownban
: Badics Panna
: Badics Panna
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Hargitai Gábor
: Hargitai Gábor
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Pirzsók Dániel
: Pirzsók Dániel
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben
: Partl Veronika
: Partl Veronika
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
: Szabó Vivien
: Szabó Vivien
"Egységben az erő" - Belgium
: Munkácsi Viktória
: Munkácsi Viktória
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Egységben az erő! A közösségi vásárlás modelljének bemutatása a Bónusz Brigád példáján keresztül
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Megjelent: (2013)
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Megjelent: (2013)
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes
: Mestyák Ágnes
Innovatív fizetési módok Magyarországon
: Kálóczi Petra
: Kálóczi Petra
Innovatív fizetési módok Magyarországon
: Kálóczi Petra
: Kálóczi Petra
Omnichannel stratégia kialakítása egy vidéki kiskereskedelemi egységben
: Garai Kinga
: Garai Kinga
Fizetési módok elektronikus úton
: Lehotka Botond
: Lehotka Botond
Preferált megtakarítási módok Magyarországon
: Magócs Dániel
: Magócs Dániel
Elektronikus fizetési módok vizsgálata vendéglátóhelyi fogyasztás során
: Ramocsai Barbara Johanna
: Ramocsai Barbara Johanna
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Az elektronikus fizetési módok innovációja Európában
: Megyes József
: Megyes József
Készpénzkímélő fizetési módok az Örkényi Takarékszövetkezetnél
: Gomola Nikolett
: Gomola Nikolett
Nemzetközi fizetési módok bankári lebonyolítása
: Bánky Nóra Diána
: Bánky Nóra Diána
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
A filmforgalmazás logisztikája, filmbeszerzési módok Magyarországon
: Skotnyár Norbert
: Skotnyár Norbert
Alternatív szállítási módok a modern logisztikában
: Andorka Kitti Barbara
: Andorka Kitti Barbara
Olvasási módok megváltozása a digitalizáció hatására
: Lombárszki Tímea
: Lombárszki Tímea
Készpénz nélküli fizetési módok népszerűsége napjainkban
: Markó-Markech Bernadett
: Markó-Markech Bernadett
A tálalás művészete a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben
: Doboviczki Lilla Szilvia
: Doboviczki Lilla Szilvia
Fluktuáció vizsgálata a vendéglátó szektorban
: Buzár Patrik Gábor
: Buzár Patrik Gábor
Innovatív fizetési módok - Fókuszban a készpénzmentes fizetés
: Ur Vivien
: Ur Vivien
Vendéglátó szektoron belül használt integrált információs rendszerek / Az Anyukám mondta kft. folyamatoptimalizálása
: Veress Domokos
: Veress Domokos
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Pandora ékszerüzlet pénzügyei és az ottani lehetséges fizetési módok
: Hoffman Zsaklin
: Hoffman Zsaklin
Az Aquincum Hotel Budapest vendéglátó tevékenységének elemzése
: Kovács-Szászi Krisztina Bianka
: Kovács-Szászi Krisztina Bianka
Fuvarozási módok szerepe a magyar-kínai kereskedelmi kapcsolatokban
: Hagyák Márton
: Hagyák Márton
Kapacitásbővítési módok és jelentőségük a Bekomold Kft.-nél
: Gál Janka
: Gál Janka
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Fizetési módok a külkereskedelemben és azok banki finanszírozásának folyamata
: Nagy Dorina
: Nagy Dorina
Vendéglátó vállalkozások vizsgálata vezetői számviteli mutatók alapján
: Olter Dávid
: Olter Dávid
Virtuális tanítási módszerek vizsgálata vendéglátó-szakma oktatásában
: Tóth Nikolett Erzsébet
: Tóth Nikolett Erzsébet
Különböző szállítási módok vizsgálata Távol-keleti import esetén a Panalpina Magyarország Kft. gyakorlatában
: Pajtók Eszter
: Pajtók Eszter
Hasonló tételek
-
A tálalási módok vizsgálata a Costes Downtownban
: Badics Panna -
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos -
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Hargitai Gábor -
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Pirzsók Dániel -
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva