Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • A nemzetközi és magyar konyha...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas Bálint
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Étlapelemzés
Mexikói konyha
Magyaros ételek
Mezcal
Étlapösszehasonlítás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
    ‌: Endrődi Evelin
  • A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
    ‌: Sós Dániel
  • A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
    ‌: Grámán Richárd Archibald
  • A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
    ‌: Hikisch Réka
  • A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége
    ‌: Matos Levente
    Megjelent: (2013)

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK