A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas Bálint
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Étlapelemzés
Mexikói konyha
Magyaros ételek
Mezcal
Étlapösszehasonlítás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg7252
005 20160725150236.0
008 160525suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Farkas Bálint 
245 1 2 |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben  |c Farkas Bálint  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben 
695 |a Étlapelemzés 
695 |a Mexikói konyha 
695 |a Magyaros ételek 
695 |a Mezcal 
695 |a Étlapösszehasonlítás 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252/1/Projektmunka-2016_FarkasBalint.pdf  |z Dokumentum-elérés