A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Étlapelemzés Mexikói konyha Magyaros ételek Mezcal Étlapösszehasonlítás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg7252 | ||
| 005 | 20160725150236.0 | ||
| 008 | 160525suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Farkas Bálint | |
| 245 | 1 | 2 | |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben |c Farkas Bálint |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben |
| 695 | |a Étlapelemzés | ||
| 695 | |a Mexikói konyha | ||
| 695 | |a Magyaros ételek | ||
| 695 | |a Mezcal | ||
| 695 | |a Étlapösszehasonlítás | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252/1/Projektmunka-2016_FarkasBalint.pdf |z Dokumentum-elérés |