A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | Étlapelemzés Mexikói konyha Magyaros ételek Mezcal Étlapösszehasonlítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg7252 | ||
005 | 20160725150236.0 | ||
008 | 160525suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Farkas Bálint | |
245 | 1 | 2 | |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben |c Farkas Bálint |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben |
695 | |a Étlapelemzés | ||
695 | |a Mexikói konyha | ||
695 | |a Magyaros ételek | ||
695 | |a Mezcal | ||
695 | |a Étlapösszehasonlítás | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252/1/Projektmunka-2016_FarkasBalint.pdf |z Dokumentum-elérés |