A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Bálint |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | Étlapelemzés Mexikói konyha Magyaros ételek Mezcal Étlapösszehasonlítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7252 |
Hasonló tételek
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége
: Matos Levente
Megjelent: (2013)
: Matos Levente
Megjelent: (2013)
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
A befizetett közterhek és a felhasznált közjavak aránya
: Józsa Vivien
: Józsa Vivien
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Kényszer vagy esély a nappalis hallgatók megnövekedett munkavállalási aránya
: Somogyi Csaba, et al.
Megjelent: (2019)
: Somogyi Csaba, et al.
Megjelent: (2019)
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
A magyar lakosság elfogadási aránya és attitűdje, fizikai aktivitás hatása az elektromos biciklivel szemben
: Kuzma Ábel
: Kuzma Ábel
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
: Dubecz Sándor
: Dubecz Sándor
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
: Prekopa Dalma
: Prekopa Dalma
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
Hasonló tételek
-
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka -
A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége
: Matos Levente
Megjelent: (2013)