Félkész termékek és késztermékek felhasználása és aránya az összes áruhoz képest az adott vendéglátóhelyen
Elmentve itt :
Szerző: | Orbán Zita |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | félkész termék késztermék szállodaipar árukészlet |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7284 |
Hasonló tételek
Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen
: Otohal Beáta Dorottya
: Otohal Beáta Dorottya
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
: Szabó Vivien
: Szabó Vivien
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia
: Gál Melánia
Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
: Ványi Zsófia
: Ványi Zsófia
Az Év Sportolója Gála marketingkommunikációs tevékenysége és fejlesztése az előző évekhez képest
: Jánó Beáta Eliz
: Jánó Beáta Eliz
Hírnévmenedzsment Magyarországon avagy a magyar PR a nyugatihoz képest
: Dobó Ákos Gábor
: Dobó Ákos Gábor
A földhasználat főbb jellemzői és össze-függései a Dél-alföldi Régióban
: Czabadai Lilla
Megjelent: (2015)
: Czabadai Lilla
Megjelent: (2015)
Mennyiben egyeztethető össze egy multinacionális vállalat gazdasági tevékenysége és a társadalmi fenntarthatóság?
: Kovács Sarolta
: Kovács Sarolta
A befizetett közterhek és a felhasznált közjavak aránya
: Józsa Vivien
: Józsa Vivien
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Munkaadói társadalmi felelősségvállalás a járvány előtt és után egy budapesti szállodában és egy vendéglátóhelyen
: Gerecs Katalin Dorottya
: Gerecs Katalin Dorottya
Kényszer vagy esély a nappalis hallgatók megnövekedett munkavállalási aránya
: Somogyi Csaba, et al.
Megjelent: (2019)
: Somogyi Csaba, et al.
Megjelent: (2019)
Vállalati kintlévőség-kezelés, központosítás és a folyamatok egységesítése egy helyszínen a vállalat összes európai részlegénél
: Angyal Enikő
: Angyal Enikő
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A magyar lakosság elfogadási aránya és attitűdje, fizikai aktivitás hatása az elektromos biciklivel szemben
: Kuzma Ábel
: Kuzma Ábel
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
A magyar Suzuki Zrt. ERP-ben készült beszerzési folyamatának előnyei a hagyományos, papír alapú folyamatokhoz képest
: Juhászné Horváth Ildikó
: Juhászné Horváth Ildikó
Az online és offline zaklatás előfordulási aránya és formái a különböző középiskolai iskolatípusokban Kiskunhalas és környékén
: Gilicze-Bátyai Dóra
: Gilicze-Bátyai Dóra
Remél-tech Kft. vagyoni,- pénzügyi, - és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata a 2008-as válságot követő évek beszámolói alapján a versenytársakhoz képest.
: Osvai Zoltán István
: Osvai Zoltán István
Innovatív termékek a dohánypiacon
: Kruppai Zita
: Kruppai Zita
A felhő és annak felhasználása az élsportban
: Szekeres Áron
: Szekeres Áron
Videojátékok felhasználása a művelődésben és az oktatásban
: Tóth Taksony Dániel
: Tóth Taksony Dániel
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
A médiafogyasztás változása a különböző generációk között - miként változtak a médiafogyasztási szokások a mai generációk körében a korábbi generációkhoz képest
: Posta Norman
: Posta Norman
Az Európai uniós támogatások felhasználása Picardie régióban
: Gál Anita
: Gál Anita
Az ISPA és a Kohéziós Alap felhasználása Magyarországon
: Meliorisz Katalin
Megjelent: (2007)
: Meliorisz Katalin
Megjelent: (2007)
Az ISPA és a Kohéziós Alap felhasználása Magyarországon
: Döncző Zsófia
: Döncző Zsófia
Big data felhasználása számítógépes játékokban és az esportban
: Farkas Balázs
: Farkas Balázs
AZ INFORMÁCIÓ-ÉS KOMMUNIKÁCIÓTECHNOLÓGIA FELHASZNÁLÁSA A VENDÉGLÁTÁS TERÜLETEIN A HOTEL RISCO DEL GATO PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
: Zuggó Zita Mónika
: Zuggó Zita Mónika
Európai uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Tóth Noémi Boglárka
: Tóth Noémi Boglárka
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
Hasonló tételek
-
Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen
: Otohal Beáta Dorottya -
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
: Szabó Vivien -
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia -
Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
: Ványi Zsófia -
Az Év Sportolója Gála marketingkommunikációs tevékenysége és fejlesztése az előző évekhez képest
: Jánó Beáta Eliz