Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Félkész termékek és késztermék...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Félkész termékek és késztermékek felhasználása és aránya az összes áruhoz képest az adott vendéglátóhelyen

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Orbán Zita
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:félkész termék
késztermék
szállodaipar
árukészlet
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7284
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen
    ‌: Otohal Beáta Dorottya
  • Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
    ‌: Szabó Vivien
  • Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
    ‌: Gál Melánia
  • Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
    ‌: Ványi Zsófia
  • Az Év Sportolója Gála marketingkommunikációs tevékenysége és fejlesztése az előző évekhez képest
    ‌: Jánó Beáta Eliz

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs