Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Ádám |
---|---|
További közreműködők: | Sándor Dr. Dénes |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | mediterrán táplálkozás olasz konyha spanyol konyha görög konyha Egészséges életmód |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7796 |
Hasonló tételek
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
Budapesten megjelenő ázsiai konyhák hatása a magyar vendéglátóiparra, illetve a Z generáció étkezési szokásaira
: Kerti Dániel
: Kerti Dániel
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
Mediterrán országok regionalizmusa és az euro-mediterrán partnerség
: Nemesrévi Ágnes
: Nemesrévi Ágnes
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
Euro-mediterrán együttműködés a barcelonai folyamattól a mediterrán unió létrehozásáig
: Bakos Petra
Megjelent: (2013)
: Bakos Petra
Megjelent: (2013)
Az Euro-mediterrán együttműködés a Barcelonai Folyamat és a Mediterrán Unió tükrében
: Széki Dorottya
Megjelent: (2013)
: Széki Dorottya
Megjelent: (2013)
Keresztény értékek és megjelenésük az üzleti életben
: Hudák Eszter
: Hudák Eszter
NEMZETI KONYHÁK MEGJELENÉSE MIAMI ÉTTERMEIBEN, KIEMELT FIGYELEMMEL AZ ALLERGÉNEKRE
: Szabó Diána
: Szabó Diána
Gyermekkorban kialakuló csalási motivációk és megjelenésük munkahelyi környezetben
: Makkai Stella
: Makkai Stella
A terek idegenforgalmi vonzereje, megjelenésük Budapest turisztikai kínálatában
: Mandrik Gabriella
: Mandrik Gabriella
Nemi szerepek és megjelenésük a médiában, a szocializmustól napjainkig
: Hlács Barbara
: Hlács Barbara
A társasjátékok közösségi finanszírozása, trendek és megjelenésük a turizmusban
: Zámbó Gergő
: Zámbó Gergő
A magyar egyetemi/főiskolai hallgatók étkezési szokásainak vizsgálata A súlycsökkentő diéták hatása az étkezési szokásokra
: Szabó Ádám
: Szabó Ádám
Étkezési szokások összehasonlítása nemzetközi szinten- Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Varga Nikolett
: Varga Nikolett
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Lannathai étkezési szokások és a thaiföldi ételek térhódítása a hazai piacon
: Incefi Réka
: Incefi Réka
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
: Lakatos Tícia Izabella
: Lakatos Tícia Izabella
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
Egy mediterrán étterem vizsgálata vezetői és dolgozói szemszögből
: Gremsberger Edvin
: Gremsberger Edvin
A gazdasági tényezők hatása az olasz és görög nemzeti konyhák kialakulására a XX.században
: Kodrucz Rita
: Kodrucz Rita
A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI
: Czudar Koppány
: Czudar Koppány
Az Európai Unió mediterrán térsége és a 2008-as gazdasági válság
: Sárvári Zoltán
Megjelent: (2012)
: Sárvári Zoltán
Megjelent: (2012)
Esküvői catering és étkezési szokások, trendek az elmúlt évekből és várakozások a közeljövőre nézve
: Szeredi Laura Flóra
: Szeredi Laura Flóra
A zsidóság ünnepei és étkezési szokásai
: Faith Balázs
: Faith Balázs
Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban
: Bartóki Bertold
: Bartóki Bertold
Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban
: Gazsó Dávid
: Gazsó Dávid
Háztartáson kívüli étkezési szokások és ebből adódó marketing lehetőségek vizsgálata, különös tekintettel a hallgatók célcsoportjára
: Székely Orsolya
: Székely Orsolya
Környezetbarát fejlesztési trendek és fogyasztói szokások elemzése a vendéglátásban
: Kungl Mihály Ádám
: Kungl Mihály Ádám
Az 5+5 Védelmi Kezdeményezés, mint a mediterrán együttműködés egyik pillére
: Balázs Zita
: Balázs Zita
Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége
: László Fruzsina
: László Fruzsina
Speciális étkezési igényű gyermekek és felnőttek számára létesített vendéglátóegységek hatása a turizmusra
: Kiss Dzsenifer
: Kiss Dzsenifer
Veszélyes áruk szállítása, szállítmányozása a gyakorlatban a Mediterran Shipping Company Magyarország Kft.-nél
: Magyar Mátyás
: Magyar Mátyás
A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra
: Balla Tamás
: Balla Tamás
A közösségi média szerepe az étkezési zavarok kialakulásában
: Kirizs Nóra
: Kirizs Nóra
Az online és televíziós műsorok hatása az étkezési szokásokra
: Tréber Dóra
: Tréber Dóra
A "Z"generáció étkezési szokásai a dél-alföldi régióban
: Gyetvainé Lakatos Melinda
: Gyetvainé Lakatos Melinda
A megváltozott fogyasztói szokások a vendéglátásban a Covid hatására
: Beöthy Barbara
: Beöthy Barbara
Hasonló tételek
-
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn -
Budapesten megjelenő ázsiai konyhák hatása a magyar vendéglátóiparra, illetve a Z generáció étkezési szokásaira
: Kerti Dániel -
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna -
Mediterrán országok regionalizmusa és az euro-mediterrán partnerség
: Nemesrévi Ágnes -
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter