Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Alexandra
További közreműködők: Gundel Dr. János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:lecsó
étkezési paprika
paradicsom
gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál
magyar gasztronómia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/7883

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg7883
005 20170214150221.0
008 161206suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Varga Alexandra 
245 1 0 |a Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül  |c Varga Alexandra  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a lecsó 
695 |a étkezési paprika 
695 |a paradicsom 
695 |a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál 
695 |a magyar gasztronómia 
700 1 |a Gundel Dr. János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7883/1/Szakdoga_Lecs%C3%B3_Varga_Alexandra.pdf  |z Dokumentum-elérés