Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | lecsó étkezési paprika paradicsom gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál magyar gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/7883 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg7883 | ||
005 | 20170214150221.0 | ||
008 | 161206suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Varga Alexandra | |
245 | 1 | 0 | |a Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül |c Varga Alexandra |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a lecsó | ||
695 | |a étkezési paprika | ||
695 | |a paradicsom | ||
695 | |a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál | ||
695 | |a magyar gasztronómia | ||
700 | 1 | |a Gundel Dr. János |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/7883/1/Szakdoga_Lecs%C3%B3_Varga_Alexandra.pdf |z Dokumentum-elérés |