Wellness szállodák piaci pozíciója, és a Velence Resort & Spa F&B tevékenységének, működtetésének és gazdálkodásának elemzése
Saved in:
Main Author: | Láng Szabolcs |
---|---|
Other Authors: | Verebes Dr. Pál |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | wellnes F&B vendégelégedettség elemzés gazdálkodás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8429 |
Similar Items
Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban
: Legindi Cintia Erika
: Legindi Cintia Erika
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter
: Takács Péter
Belső konfliktusok kezelése a Velence Resort & Spa-n belül
: Kléman Zsanett
: Kléman Zsanett
A Velence Resort & Spa****Superior, a Velencei-tó vezető szállodája
: Sipos Edina
: Sipos Edina
A Velence Resort & Spa költség és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. A szálloda költséggazdálkodásának elemzése.
: Bársony Bernadett
: Bársony Bernadett
Az egészségturizmus helyzete a Velencei-tó körül, fejlesztési lehetőségek a Velence Resort&Spa példáján keresztül
: Király Klaudia
: Király Klaudia
A büki Danubius Health Spa Resort **** és a visegrádi Thermal Hotel **** superior wellness-szállodák vendégkörének, mutatóinak összehasonlító elemzése
: Horváth Cintia
: Horváth Cintia
Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Szücs Noémi
: Szücs Noémi
Cukrászdák piaci pozíciója, megvalósítandó cukrászda létesítése, működtetése, gazdálkodásának elemzése
: Szandi Flóra
: Szandi Flóra
GYÓGYÁSZATI ÉS WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK A DANUBIUS HEALTH SPA RESORT MARGITSZIGET KERETEIN BELÜL
: Szofrán Barnabás
: Szofrán Barnabás
Prémium kategóriás szállodák családbarát szolgáltatásai — Az Avalon Resort & SPA***** Superior és a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton***** szállodák összahasonlító vizsgálata —
: Barócsi-Klapka Eszter
: Barócsi-Klapka Eszter
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin
: Paltineanu Evelin
A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létrehozása és gazdálkodásának elemzése
: Mátó Fanni
: Mátó Fanni
Magyarország piaci pozíciója Olaszországban
: Hegedűs Tímea
: Hegedűs Tímea
Az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference Hotel és a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel vendégkörének, mutatóinak összehasonlítása
: Németh Fruzsina
: Németh Fruzsina
A Hilton Budapest szálloda és versenytársainak F&B gazdálkodásának összehasonlító elemzése
: Csetnegi Andrea
: Csetnegi Andrea
A kávéházak piaci pozíciója, egy konkrét kávéház megvalósításának és gazdálkodásának elemzése
: Perjámosy Leila
: Perjámosy Leila
A sörözők piaci pozíciója, a „Félkrajcár” söröző megvalósíthatóságának és gazdálkodásának elemzése
: Csányi Anett
: Csányi Anett
Saját beruházásban megvalósítandó steak bár piaci pozíciója, működésének és gazdálkodásának elemzése
: Kundermann Tamás
: Kundermann Tamás
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Gramantik Fanni
: Gramantik Fanni
Kiskakukk étterem, mint magyar tradicionális vendéglátóegység működése, piaci pozíciója és gazdálkodásának elemzése
: Vig Dávid
: Vig Dávid
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
A Főnix Wellness Resort Kastélyszálló helyzetelemzése
: Balla Blanka
: Balla Blanka
A vendéglátóipari rendezvények piaci pozíciója, gazdálkodásának elemzése a Duna-Parteam Kft. példáján keresztül
: Piókerné Szentpáli Mónika
: Piókerné Szentpáli Mónika
Orvosi Turizmus a Danubius Health Spa Resort Margitszigetben
: Golecz Réka
: Golecz Réka
Wellness szállodák elemzése a Balatonnál
: Szily Alexandra
: Szily Alexandra
A kávéházak piaci helyzete, ezen belül az Ahoy kávéház működtetésének és gazdálkodásának bemutatása
: Rimay Petra
: Rimay Petra
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián
: Gazdik Krisztián
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Egy gyógyszálloda komplex elemzése Danubius Health Spa Resort Sovata****
: Kerekes Orsolya Beáta
: Kerekes Orsolya Beáta
Szolgáltatásmarketing - A magyarországi wellness szállodák marketingkommunikációja
: Hotorán Petra
: Hotorán Petra
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
Magyarországi és egyesült államokbeli szállodai F&B összehasonlítása
: Járomi Vendel
: Járomi Vendel
The importance of Human Resource Management in Wellness and Spa Industry in Georgia
: Kolesnikova Ana
: Kolesnikova Ana
A Danubius Health Spa Resort Hélia szerepe a magyar gyógyturizmusban
: Szeredai Farkas Zsolt
: Szeredai Farkas Zsolt
Protokoll és kommunikációs elvárások a Barack Thermal Resort & Spa**** Hotelben
: Ponta Eszter
: Ponta Eszter
Similar Items
-
Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban
: Legindi Cintia Erika -
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter -
Belső konfliktusok kezelése a Velence Resort & Spa-n belül
: Kléman Zsanett -
A Velence Resort & Spa****Superior, a Velencei-tó vezető szállodája
: Sipos Edina -
A Velence Resort & Spa költség és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. A szálloda költséggazdálkodásának elemzése.
: Bársony Bernadett