A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | mediterrán olasz spanyol gasztronómia étlap |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8798 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg8798 | ||
005 | 20170215160657.0 | ||
008 | 161214suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kemenczés Lili | |
245 | 1 | 2 | |a A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban |c Kemenczés Lili |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a mediterrán | ||
695 | |a olasz | ||
695 | |a spanyol | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a étlap | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8798/1/A%20mediterr%C3%A1n%20gasztron%C3%B3mia%20bemutat%C3%A1sa%20az%20olasz%20%C3%A9s%20a%20spanyol%20konyha%20p%C3%A9ld%C3%A1j%C3%A1n%20kereszt%C3%BCl%2C%20ennek%20megjelen%C3%A9se%20a%20hazai%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1sban.pdf |z Dokumentum-elérés |