A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kemenczés Lili
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:mediterrán
olasz
spanyol
gasztronómia
étlap
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/8798

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg8798
005 20170215160657.0
008 161214suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kemenczés Lili 
245 1 2 |a A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban  |c Kemenczés Lili  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a mediterrán 
695 |a olasz 
695 |a spanyol 
695 |a gasztronómia 
695 |a étlap 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8798/1/A%20mediterr%C3%A1n%20gasztron%C3%B3mia%20bemutat%C3%A1sa%20az%20olasz%20%C3%A9s%20a%20spanyol%20konyha%20p%C3%A9ld%C3%A1j%C3%A1n%20kereszt%C3%BCl%2C%20ennek%20megjelen%C3%A9se%20a%20hazai%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1sban.pdf  |z Dokumentum-elérés