Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • A mediterrán gasztronómia bemu...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kemenczés Lili
Other Authors: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Format: Thesis
Kulcsszavak:mediterrán
olasz
spanyol
gasztronómia
étlap
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/8798
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
    ‌: Veresné Kerepesi Adrienn
  • A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
    ‌: Csikó Dorina
  • A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
    ‌: Wellmann Borbála
  • Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
    ‌: Kiss Bence
  • A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
    ‌: Horváth Dorina

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_itv90dq8mvh4g3h1s7kbkmuk9i