A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Kemenczés Lili |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | mediterrán olasz spanyol gasztronómia étlap |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8798 |
Hasonló tételek
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence
: Kiss Bence
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József
: Rádi József
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A spanyol gasztronómia napjainkban és jelenléte Magyarországon
: Ács Noémi Eszter
: Ács Noémi Eszter
A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI
: Czudar Koppány
: Czudar Koppány
Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban
: Kiss Ádám
: Kiss Ádám
Tapas, paella, sangría - avagy a sokszínű spanyol gasztronómia
: Hegedűs Réka
: Hegedűs Réka
Mediterrán országok regionalizmusa és az euro-mediterrán partnerség
: Nemesrévi Ágnes
: Nemesrévi Ágnes
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
Euro-mediterrán együttműködés a barcelonai folyamattól a mediterrán unió létrehozásáig
: Bakos Petra
Megjelent: (2013)
: Bakos Petra
Megjelent: (2013)
A bolgár konyha ízei, avagy kalandozás a bolgár gasztronómia világában
: Sumov Anna Nelli
: Sumov Anna Nelli
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
: Lakatos Tícia Izabella
: Lakatos Tícia Izabella
Az Euro-mediterrán együttműködés a Barcelonai Folyamat és a Mediterrán Unió tükrében
: Széki Dorottya
Megjelent: (2013)
: Széki Dorottya
Megjelent: (2013)
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra
: Halmos Daniella Dóra
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Varga Rita
: Varga Rita
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett
: Gáll Ivett
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Olasz borok szerepe a magyarországi vendéglátásban és a rendezvények világában
: Suhayda Réka
: Suhayda Réka
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
Egy mediterrán étterem vizsgálata vezetői és dolgozói szemszögből
: Gremsberger Edvin
: Gremsberger Edvin
Magyar és Olasz gasztronómia összehasonlítása különös tekintettel a két ország gazdasági hátterére és társadalmi szokásaira
: Járdányi Tamás Antal
: Járdányi Tamás Antal
Ételallergia és intolerancia vizsgálata a vendéglátásban és ennek higiénéje
: Pataki Mária Nikolett
: Pataki Mária Nikolett
Az Európai Unió mediterrán térsége és a 2008-as gazdasági válság
: Sárvári Zoltán
Megjelent: (2012)
: Sárvári Zoltán
Megjelent: (2012)
Vállalati kultúra, kulturális identitás megjelenése a budapesti koreai gasztronómia képviselőinél
: Németh Bálint Gábor
: Németh Bálint Gábor
Hasonló tételek
-
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn -
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála -
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina -
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence -
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett