Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Péter
További közreműködők: Lugasi Dr. habil. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Vadászat
hunting
Vadhús
game meat
Húsfeldolgozás
meat processing
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/8890

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg8890
005 20170313151137.0
008 161214suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Varga Péter 
245 1 0 |a  Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary  |c Varga Péter  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Dámszarvas érlelési technikái illetve a hazai vadhúsellátás és fogyasztás értékelése 
246 1 1 |a  Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary 
520 3 |a A dolgozat bemutatja a hazai vadászat jogi hátterét, valamint a vadászható fajokat. Leírja a vadhús feldolgozás menetét, és az élelmiszer-biztonsági szabályokat. A vadhús érleléséről átfogó képet ad, amelyet egy kísérlettel is alátámaszt. Továbbá interjúk is olvashatóak a vendéglátás és a vadhús feldolgozás szakértőivel. 
695 |a Vadászat 
695 |a hunting 
695 |a Vadhús 
695 |a game meat 
695 |a Húsfeldolgozás 
695 |a meat processing 
700 1 |a Lugasi Dr. habil. Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8890/1/Varga%20P%C3%A9ter%20szakdolgozat%2C%20v%C3%A9gleges.pdf  |z Dokumentum-elérés