Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Vadászat hunting Vadhús game meat Húsfeldolgozás meat processing |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8890 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg8890 | ||
| 005 | 20170313151137.0 | ||
| 008 | 161214suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a en | ||
| 100 | 1 | |a Varga Péter | |
| 245 | 1 | 0 | |a Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary |c Varga Péter |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Dámszarvas érlelési technikái illetve a hazai vadhúsellátás és fogyasztás értékelése |
| 246 | 1 | 1 | |a Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary |
| 520 | 3 | |a A dolgozat bemutatja a hazai vadászat jogi hátterét, valamint a vadászható fajokat. Leírja a vadhús feldolgozás menetét, és az élelmiszer-biztonsági szabályokat. A vadhús érleléséről átfogó képet ad, amelyet egy kísérlettel is alátámaszt. Továbbá interjúk is olvashatóak a vendéglátás és a vadhús feldolgozás szakértőivel. | |
| 695 | |a Vadászat | ||
| 695 | |a hunting | ||
| 695 | |a Vadhús | ||
| 695 | |a game meat | ||
| 695 | |a Húsfeldolgozás | ||
| 695 | |a meat processing | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. habil. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/8890/1/Varga%20P%C3%A9ter%20szakdolgozat%2C%20v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |