Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása
Saved in:
Main Author: | Sós Barbara |
---|---|
Other Authors: | Debreceni János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | controlling számla szálloda pénzügy ellenőrzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/8927 |
Similar Items
Egy vállalat gyenge pontjainak feltárása
: Gyapjas István
: Gyapjas István
Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában
: Tamásy Alexa
: Tamásy Alexa
A Mintamenza Program kialakulásának körülményei és kritikus pontjainak bemutatása
: Végh Adrien Enikő
: Végh Adrien Enikő
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka
: Forgács Réka
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin
: Paltineanu Evelin
A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
: Szenti Cecilia
: Szenti Cecilia
Egy vállalkozás információs rendszerének vizsgálata, ’gyenge pontjainak’ a feltárása.
: Egyed Dávid
: Egyed Dávid
A rövidített képzési idő bevezetésének bemutatása és kritikus pontjainak elemzése a Wattay Középiskola és Szakiskolában
: Bozó-Kutyifa Eszter
: Bozó-Kutyifa Eszter
Egy vállalkozás információs rendszerének a vizsgálata, gyenge pontjainak a feltárása
: Kovácsi Nikolett
: Kovácsi Nikolett
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián
: Gazdik Krisztián
A TQM és a “Design Thinking” kapcsolódási pontjainak feltárása a hatékony probléma megoldás érdekében
: Gulyás Zsuzsa
: Gulyás Zsuzsa
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Babustyák-Horváth Eszter
: Babustyák-Horváth Eszter
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
Magyarországi és egyesült államokbeli szállodai F&B összehasonlítása
: Járomi Vendel
: Járomi Vendel
Elméleti áttekintés az információs rendszerekről, vállalatirányítási rendszerekről, illetve a Rendőrségnél használt ügyviteli rendszer bemutatása, gyenge pontjainak feltárása
: Belovári Róbert
: Belovári Róbert
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
Az Alma Mater tanétterem által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Dudás Kata
: Dudás Kata
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Klabacsek Szilvia
: Klabacsek Szilvia
Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Szücs Noémi
: Szücs Noémi
Az F&B üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül.
: Takács Gergő
: Takács Gergő
A Hilton Budapest szálloda és versenytársainak F&B gazdálkodásának összehasonlító elemzése
: Csetnegi Andrea
: Csetnegi Andrea
A NOVOTEL CENTRUM ÁLTAL ELLÁTOTT F&B FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Faragó Anett
: Faragó Anett
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Juhász Krisztina
: Juhász Krisztina
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A Mercure Budapest City Center F&B részlegének elemzése, szervezeti felépítése
: Boros Dóra
: Boros Dóra
A Vörös Postakocsi Étterem által ellátott F&B feladatok
: Csépke Katalin
: Csépke Katalin
Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő
: Hock Rafael
: Hock Rafael
F&B által ellátott feladatok részletes bemutatása és elemzése a Sofitel szállodában
: Kristó Frigyes
: Kristó Frigyes
A budapesti és drezdai Art'otel összehasonlító elemzése az F&B részlegre fókuszálva
: Kiss Melanie
: Kiss Melanie
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben.
: Bajkai Bettina
: Bajkai Bettina
A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
: Szatmári Brigitta
: Szatmári Brigitta
Similar Items
-
Egy vállalat gyenge pontjainak feltárása
: Gyapjas István -
Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában
: Tamásy Alexa -
A Mintamenza Program kialakulásának körülményei és kritikus pontjainak bemutatása
: Végh Adrien Enikő -
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka -
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin