Térségfejlesztés a Göcsej-Zala mente LEADER Egyesület működésének tükrében
Elmentve itt :
Szerző: | Lebics László |
---|---|
További közreműködők: | Takács Dr. Dávid |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | regionális politika régiók területfejlesztés EU támogatás - EU pályázat LEADER-program Göcsej-Hegyhát LEADER Egyesület Göcsej-Zala mente LEADER Egyesület Zala megye |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/9845 |
Hasonló tételek
Térségfejlesztés a Közép-Dunántúli Régióban és a Sárbogárdi kistérségben
: Harmath Orsolya
: Harmath Orsolya
„Hagyomány és Innováció Zala megyében” LEADER forrásból megvalósuló projekt életciklus szempontú elemzése
: Sóska Orsolya Marietta
: Sóska Orsolya Marietta
Zalaegerszeg, mint "Göcsej kapuja" lehetőségei a magyarországi ÖKO/Zöld turizmusban
: Szerdahelyi János
: Szerdahelyi János
Levesek jelentősége és megjelenése Őrség és Göcsej néprajzi tájak táplálkozásában
: Tégla Tamás
: Tégla Tamás
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra
: Tegyei Dóra
A Graboplast Vízisport Egyesület működésének bemutatása és egy szabadidős szakosztály alapítása
: Pitsch Linda
: Pitsch Linda
The Way Leaders Construct Decision and The Roles Leaders Present in The Twenty-First Century
: Hossó Glória
: Hossó Glória
VEZETŐI STRATÉGIÁK KVALITATÍV ELEMZÉSE A SZIRONTART MŰVÉSZETI ÉS KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ EGYESÜLET MŰKÖDÉSÉNEK FÉNYÉBEN
: Horváth Szilvia Evelin
: Horváth Szilvia Evelin
A vidékfejlesztés ökonómiai kérdései turisztikai szempontból - kiemelve az Őrség és a Göcsej területi egységet
: Bukics Adrienn
: Bukics Adrienn
LEADER+ mínuszokkal ...és még tovább...
: Tóth Nóra
: Tóth Nóra
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit
: Berentei Ágnes Judit
A Camp Leaders Hungary Kft. Marketingkommunikációja
: Pötörke Dóra
: Pötörke Dóra
A Magyar Csillagászati Egyesület kommunikációs terve
: Bagi Andrea
: Bagi Andrea
A mentes étrendet követő fogyasztók helyzete Vácon
: Pankovics Gréta Fanni
: Pankovics Gréta Fanni
Térítés mentes átadás a megújuló napenergia - termelésben
: Horváth Mercédesz
: Horváth Mercédesz
Hagyományos és mentes desszertkínálat a különböző rendezvénytípusokon
: Kerekes Felícia
: Kerekes Felícia
Átalakuló takarékszövetkezeti szektor-a Zala Takarékszövetkezet megalakulásának tükrében
: Réti Petra
: Réti Petra
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Étkezés lemondás nélkül! - A ,,mentes" élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Falusi turizmus és vendéglátás fejlesztés, Hétház Egyesület
: Zsom János
: Zsom János
Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései.
: Kiss Daniella
: Kiss Daniella
Owner, Master, Leader - Tudatosak-e az agilis vezetők?
: Szép Ágnes
: Szép Ágnes
Emotional intelligence and leader performance in the 21st century workplace
: Názon Dóra
: Názon Dóra
Investigating the motivation and decision making processes by Camp Leaders participants
: Kemény Dóra
: Kemény Dóra
A Sásdi Faodu Egyesület uniós támogatásból létrejött projektje
: Csizmadia Barbara
: Csizmadia Barbara
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
Áruforgalmi értékelés és költséggazdálkodás az Agrofor Zala Kft tükrében
: Márton Alexandra Judit
: Márton Alexandra Judit
Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület desztinációs marketing tevékenysége
: Csohány Nikolett Mária
: Csohány Nikolett Mária
Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata
: Mészáros Brigitta
: Mészáros Brigitta
Vezetőfejlesztés - avagy miért akar a manager leader-ré válni?
: Szolnoki Fanni
: Szolnoki Fanni
A tanárok munkáját segítő lehetséges vezetői (leader) eszközök vizsgálata
: Kuremszki Andrea Mária
: Kuremszki Andrea Mária
A tanárok munkáját segítő lehetséges vezetői (leader) eszközök vizsgálata
: Kuremszki Andrea Mária
: Kuremszki Andrea Mária
The prospects of rural development through LEADER+ Programme in the Northern Hungarian region
: Boros Vera
: Boros Vera
Egészségturizmus Zala megyében
: Dobos Klaudia Kinga
: Dobos Klaudia Kinga
Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány számviteli sajátosságai a mikrohitelezés elszámolásának tükrében
: Tóth Georgina
: Tóth Georgina
A mentes sütemények választéka és fogyasztási szokásai a hazai cukrászdákban
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
Luxus, vagy szükség? A FreeBake, mint induló "mentes" pékség marketingstratégiája
: Prémus Viktória
: Prémus Viktória
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Hasonló tételek
-
Térségfejlesztés a Közép-Dunántúli Régióban és a Sárbogárdi kistérségben
: Harmath Orsolya -
„Hagyomány és Innováció Zala megyében” LEADER forrásból megvalósuló projekt életciklus szempontú elemzése
: Sóska Orsolya Marietta -
Zalaegerszeg, mint "Göcsej kapuja" lehetőségei a magyarországi ÖKO/Zöld turizmusban
: Szerdahelyi János -
Levesek jelentősége és megjelenése Őrség és Göcsej néprajzi tájak táplálkozásában
: Tégla Tamás -
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra