Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
Saved in:
Main Author: | Horváth Emőke |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Halfogyasztás halászati kultúra halak vitamintartalma |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/9952 |
Similar Items
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin
: Mandjik Benjámin
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk
: Abay Márk
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban
: Horváth Zsolt Olivér
: Horváth Zsolt Olivér
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya
: Belényesi Orsolya
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata
: Kovács Levente
: Kovács Levente
A kamat swap ügyletek jellemzői és felhasználásuk a kamatkockázat-kezelés területén
: Katona Zsófia
: Katona Zsófia
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Több napos konferencia vendéglátóipari szervezési feladatainak bemutatása ,jövedelmezőségének elemzése
: Horváth Ádám
: Horváth Ádám
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
: Bocska Edit
: Bocska Edit
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
A duális képzés hatása a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésre
: Csiszár Zsoltné
: Csiszár Zsoltné
Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül
: Kiss Bernadett
: Kiss Bernadett
A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben
: Borbély Attila Bence
: Borbély Attila Bence
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor
: Tóth Gábor
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
A magyar szakképzési rendszer átalakulásának dilemmái (Az Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és a Gundel Károly Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakiskola tapasztalatai figyelembevételével)
: Huszár Péter
: Huszár Péter
A helyi termékek létjogosultságának vizsgálata a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésben
: Szűcs Andrea
: Szűcs Andrea
A közösségi média hatása a vendéglátóipari fogyasztói magatartásra és döntésre
: Korszakasz Diána
: Korszakasz Diána
A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi kar hallgatóinak folyadékfogyasztási szokásai
: Kolonics Nóra
: Kolonics Nóra
Idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai lemorzsolódás egy választott intézmény példáján keresztül
: Orbán Dezső
: Orbán Dezső
Nyelvtanulási és szakmai teljesítmények, valamint a külföldi munkavállalási kedv kapcsolata kereskedelmi és vendéglátóipari szakképző iskolások körében.
: Horváth Gáborné
: Horváth Gáborné
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
A szórakoztató vendéglátóipari üzletek ételkínálatának elemzése a Gozsdu udvarban és környékén
: Csulak Viktória Zsuzsanna
: Csulak Viktória Zsuzsanna
A Balaton borturizmusa - A feltörekvő borászatok vendéglátóipari és borászati tevékenységének vizsgálata
: Stankovics Réka
: Stankovics Réka
Tudás alapú társadalom HR kihívásai. A Facebook generáció elvárásai a foglalkoztatással szemben. Social media eszközök és felhasználásuk, különös tekintettel a munkaerő toborzás és kiválasztásban.
: Újhelyi Laura
: Újhelyi Laura
A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében
: Nagy Brigitta
: Nagy Brigitta
A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép- és Szakiskola fennállásának története és képzési rendszere napjainkig
: Jegesi Jácint
: Jegesi Jácint
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián
: Szelezsán Krisztián
A TripAdvisor használatának vizsgálata a turisták, valamint a vendéglátóipari egységek szemszögéből
: Nagy Vivien
: Nagy Vivien
Hogyan reagált a vendéglátóipari szakképzés az elmúlt 50 év változásaira Szolnok városában
: Kocsis Zoltán
: Kocsis Zoltán
Nem melegkonyhás vendéglátóipari üzletek piaci pozíciója, működésük és gazdálkodásuk bemutatása konkrét példákon keresztül
: Kiss Roxána
: Kiss Roxána
Similar Items
-
A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
: Mandjik Benjámin -
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk -
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien -
A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban
: Horváth Zsolt Olivér -
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn