Német és francia nemzetköziesítési gyakorlatok a KVIK Turizmus-Vendéglátás Szaknyelvi Intézeti Tanszékén
Saved in:
Main Authors: |
Nagy Rita Zsák Helga |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
Budapesti Gazdasági Főiskola
2017
|
Series: | Prosperitas
4 No. 4 |
Subjects: | |
Kulcsszavak: | nemzetköziesítés Szaknyelv Idegennyelv-tanítás internationalization terminology |
Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/1100 |
Similar Items
Nemzetköziesítési törekvések a felsőoktatásban
: Falkné Bánó Klára, et al.
Published: (2015)
: Falkné Bánó Klára, et al.
Published: (2015)
Interaktív tábla a szaknyelvi órákon
: Kétyi András
Published: (2008)
: Kétyi András
Published: (2008)
A szakképzés nemzetközi összehasonlítása - Olasz és francia jó gyakorlatok beépítési lehetőségei a szakképzés 4.0 rendszerébe a turizmus – vendéglátás ágazaton belül
: Kecskés Renáta
: Kecskés Renáta
A német-francia együttműködés jelene és jövője
: Mikó Melinda
Published: (2014)
: Mikó Melinda
Published: (2014)
A német és francia integrációs modell összehasonlítása
: Kiss Marcell Márk
: Kiss Marcell Márk
How to improve the brand perception of AIESEC in BGE KVIK?
: Takács Eszter
: Takács Eszter
Egy új tankönyv a közgazdász hallgatók orosz szaknyelvi képzésében
: Viczai Péter Tamás
Published: (2008)
: Viczai Péter Tamás
Published: (2008)
A francia beutazó turizmus Magyarországra
: Tar Bernadett
: Tar Bernadett
Beiratkozástól az oklevél átadásig A BGF-KVIK tanulmányi szolgáltatásainak elemzése
: Mahunka Balázs
: Mahunka Balázs
E-learninges audio-vizuális nyelvi hanganyagok felhasználása a pénzügyi-számviteli szaknyelvi programban
: Katona Zsuzsanna
Published: (2016)
: Katona Zsuzsanna
Published: (2016)
Munkavállalás és tanulmányok kapcsolatának vizsgálata a BGE KVIK egyetemi hallgatók körében
: Yilmaz Fatime Laura
: Yilmaz Fatime Laura
A magyarországi francia beutazó turizmus vizsgálata, marketingstratégiák kialakítása
: Fülöp Noémi Eszter
: Fülöp Noémi Eszter
Fenntarthatósági gyakorlatok az élelmiszerláncban
: Mikó Szilvia Anna
: Mikó Szilvia Anna
Nők helyzete a turizmus-vendéglátás ágazatban
: Tőzsér Hanna
: Tőzsér Hanna
Francia startup ökoszisztéma
: Léber Erika Mária
: Léber Erika Mária
Fenntartható üzleti gyakorlatok a divatiparban
: Konczili Klaudia
: Konczili Klaudia
Falusi turizmus és vendéglátás fejlesztés, Hétház Egyesület
: Zsom János
: Zsom János
Turizmus és vendéglátás a Covid járvány idején
: Juhász Bálint
: Juhász Bálint
Francia óvodapedagógusok naplójegyzeteinek elemzése
: Jármai Erzsébet Mária
Published: (2015)
: Jármai Erzsébet Mária
Published: (2015)
Az Alma Mater Étterem marketingstratégiai elemzése, különös tekintettel a BGE KVIK-en tanuló hallgatók fogyasztói magatartására
: Kovács Nikolett
: Kovács Nikolett
A francia nemzeti öntudat
: Papp Katinka
: Papp Katinka
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi
: Kovács Noémi
Kontrolling gyakorlatok egy multinacionális termelővállalat szolgáltatóközpontjánál
: Kovács Boróka Dóra
: Kovács Boróka Dóra
Hírnévmenedzsment gyakorlatok hazai és multinacionális vállalatoknál
: Fógel Réka
: Fógel Réka
Művészetterápiás gyakorlatok használata a munkahelyi kiégésprevencióban
: Bíró Beáta
: Bíró Beáta
A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi
: Birkás Réka
: Birkás Réka
A turizmus és vendéglátás szereplőinek kapcsolata a médiával
: Papp Dávid
: Papp Dávid
Ételallergiák és -intoleranciák megjelenése a turizmus-vendéglátás világában
: Kiss Ninetta
: Kiss Ninetta
Projektúra a projektalapú nyelvtanulás német szaknyelvi csoportokkal
: Török Judit, et al.
Published: (2018)
: Török Judit, et al.
Published: (2018)
A falusi turizmus és a vendéglátás kapcsolata Regöly községben
: Tóth Veronika
: Tóth Veronika
Vezetői problémák és ideális vezetés a turizmus-vendéglátás területén
: Tátrai Gabriella
: Tátrai Gabriella
Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben
: Safarcsik Nikolett
: Safarcsik Nikolett
Nemzetközi együttműködések és jó gyakorlatok a vidékturizmusban
: Prelogh Bianka
: Prelogh Bianka
Nemzetközi eljárások és gyakorlatok a társadalombiztosítási ellátórendszerben
: Zeller Kinga
: Zeller Kinga
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban
: Kónya András
: Kónya András
Francia hatás a magyar cukrászatra
: Szilágyi Berta
: Szilágyi Berta
A francia gasztronómia részletes bemutatása
: Hamarák István
: Hamarák István
Munkamorál a diákfoglalkoztatás körében a turizmus-vendéglátás területén működő vállalkozásoknál
: Hanák Aliz
: Hanák Aliz
A Covid-19 járvány hatásai a hazai turizmus vendéglátás munkaerőpiacára.
: Vermes Fanni
: Vermes Fanni
Interkulturális kompetenciák a német-magyar kommunikációban
: Tornai-Camille Rita
: Tornai-Camille Rita
Similar Items
-
Nemzetköziesítési törekvések a felsőoktatásban
: Falkné Bánó Klára, et al.
Published: (2015) -
Interaktív tábla a szaknyelvi órákon
: Kétyi András
Published: (2008) -
A szakképzés nemzetközi összehasonlítása - Olasz és francia jó gyakorlatok beépítési lehetőségei a szakképzés 4.0 rendszerébe a turizmus – vendéglátás ágazaton belül
: Kecskés Renáta -
A német-francia együttműködés jelene és jövője
: Mikó Melinda
Published: (2014) -
A német és francia integrációs modell összehasonlítása
: Kiss Marcell Márk