Mit eszünk a fesztiválokon? Az elégedettség tényezői különböző típusú fesztiválokon

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hunyadi Zsuzsanna
Format: Article
Published: Budapesti Gazdasági Egyetem 2019
Series:Prosperitas 6 No. 4
Subjects:
doi:10.31570/Prosp_2019_04_5

Kulcsszavak:fesztiválturizmus
fogyasztói elégedettség
Online Access:http://publikaciotar.uni-bge.hu/1749

MARC

LEADER 00000nab a2200000 i 4500
001 publ1749
005 20230130123442.0
008 210602s2019 hu o 000 zxx d
022 |a 2786-4359 
024 |a 10.31570/Prosp_2019_04_5  |2 doi 
040 |a BGE Publikációtár Repozitórium  |b hun 
100 1 |a Hunyadi Zsuzsanna 
245 1 4 |a Mit eszünk a fesztiválokon? Az elégedettség tényezői különböző típusú fesztiválokon  |c Hunyadi Zsuzsanna  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Budapesti Gazdasági Egyetem  |c 2019 
300 |a 78-94 
490 0 |a Prosperitas  |v 6 No. 4 
520 3 |a A tanulmány 13 fesztiválon végzett felmérés alapján arra keresi a választ, hogy van-e eltérés a gasztro- és nem gasztrofesztiválok fogadtatásában, a velük való elégedettségben. Mitől függ a fesztiválok tetszési indexe: a tartalomtól, vagy inkább az infrastruktúrától, a szervezés profizmusától? Eredményeink azt mutatják, hogy a fesztiválokkal való elégedettség átlépi a műfaji határokat. A tetszést kevésbé befolyásolja az infrastruktúra, a szervezés, mint maga a tartalom. A fesztiválok látogatásának motivációja a legtöbb ember számára a jó hangulat. Az együttlét, a közös szórakozás legalább olyan fontos, sőt sokszor fontosabb, mint maga a program 
650 4 |a gazdálkodás- és szervezéstudományok 
695 |a fesztiválturizmus 
695 |a fogyasztói elégedettség 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/1749/1/hunyadi_2019_4_prosp_full.pdf  |z Dokumentum-elérés