La garbancita ecológica

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Campos Federico
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: ISSUE Project Partners 2020
Sorozat:Sustainability Best Practices - Methodology Handbook 1. 1
Tárgyszavak:
doi:10.29180/ISSUEI.21.8

Kulcsszavak:agro-ecological consumption
farmers-consumers cooperative
shared responsibility
Madrid region
Online Access:http://publikaciotar.uni-bge.hu/1774

MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 publ1774
005 20230130090830.0
008 210621s2020 hu o 000 zxx d
020 |a 978-615-5607-85-1 
024 |a 10.29180/ISSUEI.21.8  |2 doi 
040 |a BGE Publikációtár Repozitórium  |b hun 
100 1 |a Campos Federico 
245 1 3 |a La garbancita ecológica  |c Campos Federico  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a ISSUE Project Partners  |c 2020 
300 |a 42-43 
490 0 |a Sustainability Best Practices - Methodology Handbook 1.  |v 1 
650 4 |a gazdálkodás- és szervezéstudományok 
695 |a agro-ecological consumption 
695 |a farmers-consumers cooperative 
695 |a shared responsibility 
695 |a Madrid region 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/1774/1/042_043_merged.pdf  |z Dokumentum-elérés