Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bánhegyi Mátyás Fekete-Frojimovics Zsófia Hámori Antal |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv |
Megjelent: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapest, Magyarország
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/2014 |
Hasonló tételek
Esettanulmány kötet
: Farkas Julianna
Megjelent: (2016)
: Farkas Julianna
Megjelent: (2016)
Csernyák László Konferencia Absztrakt kötet
: Budai Attila
Megjelent: (2023)
: Budai Attila
Megjelent: (2023)
Szemelvények a BGE kutatásaiból II. kötet
: Szegedi Krisztina
Megjelent: (2023)
: Szegedi Krisztina
Megjelent: (2023)
Debreceni Andrea kreatív fodrász online PR stratégiája
: Erdélyi Laura Mária
: Erdélyi Laura Mária
Patai Andrea - Nyugdíjcélú megtakarítások 40, 40+ korosztály részére
: Patai Andrea
: Patai Andrea
Utazási trendek az ünnepi turizmusban
: Tóth Bianka
: Tóth Bianka
A társadalmi tőke (social capital) szerepe a gazdaság hatékonyabb működésében
: Fekete-Frojimovics Zsófia
Megjelent: (2013)
: Fekete-Frojimovics Zsófia
Megjelent: (2013)
A gazdaság etikai aspektusa - "reformok útján"
: Hámori Antal
Megjelent: (2008)
: Hámori Antal
Megjelent: (2008)
A számvitel és a controlling elmélete, gyakorlata Tanulmányok Bíró Tibor és Sztanó Imre tiszteletére
: Kresalek Péter
Megjelent: (2022)
: Kresalek Péter
Megjelent: (2022)
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A gazdaság, az erkölcs és a jog kapcsolata
: Hámori Antal
Megjelent: (2014)
: Hámori Antal
Megjelent: (2014)
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
A BGE hallgatók paraszociális kapcsolatainak felmérése a gasztronómia területén
: Fekete-Frojimovics Zsófia, et al.
Megjelent: (2023)
: Fekete-Frojimovics Zsófia, et al.
Megjelent: (2023)
A Corner Szerb Étterem felkészülése az ünnepi időszakokra
: Barabás Márk
: Barabás Márk
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A külföldi ünnepi szokások, események hatása a hazai fogyasztói szokásokra
: Malatinszky Mercédesz
: Malatinszky Mercédesz
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása a Nádas Tó Park Hotel esetében
: Fási Fanni
: Fási Fanni
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
Rendezvényszervezés és a gasztronómia összefonódása
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
A munkaerő-gazdálkodás jelentősége különleges ünnepi rendezvényeken a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül
: Balogh Melinda Éva
: Balogh Melinda Éva
Orgoványi Andrea szakdolgozata-Fogyasztási szokás vizsgálata a telekommunikáció terelütén avagy az internet és (mobil) telefon penetrációja a statisztika tükrében
: Orgoványi Andrea
: Orgoványi Andrea
Sharing economy, a kollaboráción alapuló gazdaság
: Csányi Mátyás
: Csányi Mátyás
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
Éghajlatváltozás, és alkalmazkodási stratégiák keresése a szőlőtermesztésben egy új módszer bemutatása : adaptációs "turning point" - hogy is nevezzelek?
: Erdélyi Éva, et al.
Megjelent: (2013)
: Erdélyi Éva, et al.
Megjelent: (2013)
Halételek a Duna mentén (Halászlevek a Fekete-erdő és a Fekete-tenger között)
: Gundel János
Megjelent: (2022)
: Gundel János
Megjelent: (2022)
Gasztronómia utazás Erdélyben
: Balló Ildikó
: Balló Ildikó
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai
: Gódor-Kacsándi Anna
Megjelent: (2022)
: Gódor-Kacsándi Anna
Megjelent: (2022)
Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
Fóliaalagutas növénytermesztés a vendéglátásban
: Törcsvári Zsolt, et al.
Megjelent: (2022)
: Törcsvári Zsolt, et al.
Megjelent: (2022)
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Megjelent: (2008)
: Sándor Dénes
Megjelent: (2008)
Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése
: Sándor Dénes
Megjelent: (2012)
: Sándor Dénes
Megjelent: (2012)
Egy a régészeti feltárások során előkerült késő középkori/reneszánsz (1450–1600) konyhai eszköz a rádli
: Kohári Gabriella
Megjelent: (2018)
: Kohári Gabriella
Megjelent: (2018)
A nem csak keserű komló…
: Csulak Gergely
Megjelent: (2023)
: Csulak Gergely
Megjelent: (2023)
Élmény-gasztronómia Az ügyfélközpontú szolgáltatás tervezés receptje
: Oswald Réka
: Oswald Réka
Hasonló tételek
-
Esettanulmány kötet
: Farkas Julianna
Megjelent: (2016) -
Csernyák László Konferencia Absztrakt kötet
: Budai Attila
Megjelent: (2023) -
Szemelvények a BGE kutatásaiból II. kötet
: Szegedi Krisztina
Megjelent: (2023) -
Debreceni Andrea kreatív fodrász online PR stratégiája
: Erdélyi Laura Mária -
Patai Andrea - Nyugdíjcélú megtakarítások 40, 40+ korosztály részére
: Patai Andrea