Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gódor-Kacsándi Anna
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Budapesti Gazdasági Egyetem Budapest, Magyarország 2022
Sorozat:Gazdaság és gasztronómia
Tárgyszavak:
Online Access:http://publikaciotar.uni-bge.hu/2021

MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 publ2021
005 20230918131945.0
008 230313s2022 hu o 000 zxx d
040 |a BGE Publikációtár Repozitórium  |b hun 
100 1 |a Gódor-Kacsándi Anna 
245 1 3 |a Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai  |c Gódor-Kacsándi Anna  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Budapesti Gazdasági Egyetem  |b Budapest, Magyarország  |c 2022 
300 |a 92-105 
490 0 |a Gazdaság és gasztronómia 
650 4 |a élelmiszertudományok 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2021/1/Lugasi_Andrea_kotet_online-93-106.pdf  |z Dokumentum-elérés