Promoting sustainable food choices with nudging techniques

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: László, Veronika
Format: Book part
Published: Budapesti Gazdasági Egyetem Budapest 2024
Series:Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding
Subjects:
doi:10.29180/978-615-6886-04-0_12

Kulcsszavak:nudging
sustainable food consumption
consumer behaviour
university mensas
choice architecture
Online Access:http://publikaciotar.uni-bge.hu/2400

MARC

LEADER 00000naa a2200000 i 4500
001 publ2400
005 20250325134239.0
008 250113s2024 hu o 000 zxx d
020 |a 978-615-6886-04-0 
024 |a 10.29180/978-615-6886-04-0_12  |2 doi 
040 |a BGE Publikációtár Repozitórium  |b hun 
100 1 |a László, Veronika 
245 1 0 |a Promoting sustainable food choices with nudging techniques  |c László, Veronika  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Budapesti Gazdasági Egyetem  |b Budapest  |c 2024 
300 |a 236-246 
490 0 |a Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding 
650 4 |a gazdálkodás- és szervezéstudományok 
695 |a nudging 
695 |a sustainable food consumption 
695 |a consumer behaviour 
695 |a university mensas 
695 |a choice architecture 
856 4 0 |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2400/1/12.cikk-Sus%20k%C3%B6tet_2024.pdf  |z Dokumentum-elérés