Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapest
2024
|
Sorozat: | Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding
|
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.29180/978-615-6886-04-0_15 |
Kulcsszavak: | food industry food service restaurant food waste Sustainability consumer responsible consumptiont |
Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/2403 |
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | publ2403 | ||
005 | 20250325134349.0 | ||
008 | 250113s2024 hu o 000 zxx d | ||
020 | |a 978-615-6886-04-0 | ||
024 | |a 10.29180/978-615-6886-04-0_15 |2 doi | ||
040 | |a BGE Publikációtár Repozitórium |b hun | ||
100 | 1 | |a Phuong Tran Thu | |
245 | 1 | 0 | |a Food waste management in restaurants |b A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest |c Phuong Tran Thu |h [elektronikus dokumentum] |
260 | |a Budapesti Gazdasági Egyetem |b Budapest |c 2024 | ||
300 | |a 293-378 | ||
490 | 0 | |a Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding | |
650 | 4 | |a gazdálkodás- és szervezéstudományok | |
695 | |a food industry | ||
695 | |a food service | ||
695 | |a restaurant | ||
695 | |a food waste | ||
695 | |a Sustainability | ||
695 | |a consumer | ||
695 | |a responsible consumptiont | ||
700 | 1 | |a Karakasné Morvay Klára |e aut | |
856 | 4 | 0 | |u https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2403/1/15.cikk-Sus%20k%C3%B6tet_2024.pdf |z Dokumentum-elérés |