Could food supplementation of athletes be sustainable?
Saved in:
Main Authors: |
Újvári Gréta Veres Zoltán Zsótér Brigitta |
---|---|
Format: | Book part |
Published: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapest
2024
|
Series: | Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding
|
Subjects: | |
doi: | 10.29180/978-615-6886-04-0_19 |
Kulcsszavak: | Sustainability nutrition vegetarianism food supplement sport nutrition food industry |
Online Access: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/2407 |
Similar Items
Analysis of the food supplements market
: Nagy Lilla Katalin
: Nagy Lilla Katalin
Nemzetközi sportrendezvények turisztikai és gazdasági hatásainak vizsgálata a 2016-os labdarúgó-Eb és a 2017-es FINA-vb példáján
: Irmai Krisztián
Published: (2018)
: Irmai Krisztián
Published: (2018)
Examining the Influence of Athlete Endorsements on the Value of a Brand
: Alanchis Bounbalamy
: Alanchis Bounbalamy
Athletes brand- and income-building during and after sport career
: Vadnai Benjamin
: Vadnai Benjamin
Leveraging influencer marketing for sport nutrition supplement brands
: Karanyicz Sára
: Karanyicz Sára
Social Media's role in the marketing strategy of fitness supplement companies
: Tarcsai Martin
: Tarcsai Martin
Food losses and waste in the context of sustainable food systems in hotel management
: Aladzic Diana
: Aladzic Diana
Promoting sustainable food choices with nudging techniques
: László, Veronika
Published: (2024)
: László, Veronika
Published: (2024)
Increasing dietary supplement sales with communication plan in a network partner pharmacy
: Szokolay Gergő
: Szokolay Gergő
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
The implementation of the Basel III capital measures and the challenges banks could potentially face
: Vidó Alexandra
: Vidó Alexandra
Pizza box and sustainable food packaging. An exploratory study on consumers' perspectives.
: Nguyen Minh Tu
: Nguyen Minh Tu
Could accounting service provider companies gain higher marketing efficiency by highlighting the advantages of outsourcing on the Hungarian market?
: Gulyás Márton István
Published: (2013)
: Gulyás Márton István
Published: (2013)
Why Monti, despite Merkel, could prove the euro's best hope ; A válság szociális ára - rámegyünk [fordítás]
: Simon Júlia
: Simon Júlia
Vietnam’s Response to a Call for a Renewable Energy Revolution in the Context of Trade Integration - What Could be Learnt from the EU?
: Nguyen Thi Kim Cuc
Published: (2023)
: Nguyen Thi Kim Cuc
Published: (2023)
Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai
: Gódor-Kacsándi Anna
Published: (2022)
: Gódor-Kacsándi Anna
Published: (2022)
Halételek a Duna mentén (Halászlevek a Fekete-erdő és a Fekete-tenger között)
: Gundel János
Published: (2022)
: Gundel János
Published: (2022)
Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből
: Kádas Lajos
Published: (2022)
: Kádas Lajos
Published: (2022)
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
Fóliaalagutas növénytermesztés a vendéglátásban
: Törcsvári Zsolt, et al.
Published: (2022)
: Törcsvári Zsolt, et al.
Published: (2022)
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Published: (2008)
: Sándor Dénes
Published: (2008)
Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése
: Sándor Dénes
Published: (2012)
: Sándor Dénes
Published: (2012)
Éghajlatváltozás, és alkalmazkodási stratégiák keresése a szőlőtermesztésben egy új módszer bemutatása : adaptációs "turning point" - hogy is nevezzelek?
: Erdélyi Éva, et al.
Published: (2013)
: Erdélyi Éva, et al.
Published: (2013)
Egy a régészeti feltárások során előkerült késő középkori/reneszánsz (1450–1600) konyhai eszköz a rádli
: Kohári Gabriella
Published: (2018)
: Kohári Gabriella
Published: (2018)
A nem csak keserű komló…
: Csulak Gergely
Published: (2023)
: Csulak Gergely
Published: (2023)
Sustainability Management in Hotels, Focusing on Food Waste Management {Case Study on Accor Hotels, Hungary}
: Ali Fadi
: Ali Fadi
Single global currency - universal currency could hold key to stability and growth ; CSR vállalati felelősségvállalás című cikkek fordítása
: Pappné Kuster Klára
: Pappné Kuster Klára
Explore the implications of food waste regulations on sample Chinese restaurants and acknowledge of sustainable management practices in China and Hungary.
: Zhao Hailun
: Zhao Hailun
A street food elterjedése Budapesten
: Szomolányi Brigitta Bianka
: Szomolányi Brigitta Bianka
How could a Western European country marketing communication strategy be implemented for an Eastern European country like Hungary, for example, in the case of Heineken Hungary PLC?
: Eszéki Lili Lilla
: Eszéki Lili Lilla
An assessment of food loss and waste in the Hungarian agrifood supply chain Encouraging sustainable and conscious
: Rabbi Mohammad Fazle
Published: (2022)
: Rabbi Mohammad Fazle
Published: (2022)
Similar Items
-
Analysis of the food supplements market
: Nagy Lilla Katalin -
Nemzetközi sportrendezvények turisztikai és gazdasági hatásainak vizsgálata a 2016-os labdarúgó-Eb és a 2017-es FINA-vb példáján
: Irmai Krisztián
Published: (2018) -
Examining the Influence of Athlete Endorsements on the Value of a Brand
: Alanchis Bounbalamy -
Athletes brand- and income-building during and after sport career
: Vadnai Benjamin -
Leveraging influencer marketing for sport nutrition supplement brands
: Karanyicz Sára