Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Higiéniai követelmények egy me...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Ágnes
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:GHP
HACCP rendszer
Élelmiszer eredetű megbetegedések
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
    ‌: Chami Fatime
  • Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
    ‌: Menyes Nikoletta
  • Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
    ‌: Mestyák Ágnes
  • Egy budapesti vendéglátóhely létesítése egyéni vállalkozóként
    ‌: Pruzsina Gábor
  • Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből
    ‌: Pólik Pál

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_07rlt734g0kgpv8dt605q264vu