Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Az olasz gasztronómia helyzete...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Németh Andrea
További közreműködők: Cservák Dr György
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztronómia
Olasz konyha
Four Seasons
Food and Beverage
crisses
effect
recession
recovery
revenu
downturn
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén
    ‌: Péterfy Dóra
  • A szállodai marketing tevékenység értékelése a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, a Four Seasons Hotel Singapore és a Four Seasons Resort Kuda Huraa összehasonlító példáján keresztül
    ‌: Hajtó Abigél
  • A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
    ‌: Kurucz Nóra
  • Four Seasons in One Day The Different Shades of Organisational
    ‌: Heidrich Balázs, et al.
    Megjelent: (2015)
  • A Four Seasons Hotel Gresham Palace rendezvénytevékenységének komplex elemzése
    ‌: Tóth Dániel

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_19onl7npfncaoaq7njho412ln6