Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Kritikus szabályozási pontok m...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Otohal Beáta Dorottya
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:HACCP
Zila cukrászda
szabályozási rendszer
vendéglátás higiénia
élelmiszerbiztonság
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26380
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Az MGallery Budapest online vendégértékeléseinek elemzése A kritikus pontok és a vendégelégedettség kapcsolata
    ‌: Gulyás Gábor
  • A Forex bemutatása és a megfelelő belépési pontok meghatározása technikai elemzés alapján
    ‌: Szilágyi Bettina
  • Félkész termékek és késztermékek felhasználása és aránya az összes áruhoz képest az adott vendéglátóhelyen
    ‌: Orbán Zita
  • A számvitel szabályozási lehetőségei
    ‌: Kun Szilvia Zsuzsanna
  • Irodalmi rendezvények újraélesztése a Central Grand Cafe & Bar történelmi vendéglátóhelyen
    ‌: Ványi Zsófia

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_0610pf6mbha8sv9kpqada51ug4