SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Személyi higiénia HACCP Gundel étterem |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12497 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg12497 | ||
| 005 | 20170831103321.0 | ||
| 008 | 170522suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Vasvári Klaudia | |
| 245 | 1 | 0 | |a SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN |c Vasvári Klaudia |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN |
| 695 | |a Személyi higiénia | ||
| 695 | |a HACCP | ||
| 695 | |a Gundel étterem | ||
| 700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12497/1/Vasv%C3%A1ri%20Klaudia%20v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |