Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vasvári Klaudia
Other Authors: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Kulcsszavak:Személyi higiénia
HACCP
Gundel étterem
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12497
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
    ‌: Plattner Adrian
  • Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
    ‌: Mestyák Ágnes
  • Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
    ‌: Tajtyi Patrik
  • Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
    ‌: Vigh Liliána
  • Személyi higiéniai változások a koronavírus kapcsán
    ‌: Bóta Fruzsina

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs