A digitális média és a közösségi felületek hatása a klasszikus szakácskönyv-kiadásra és a receptekre épülő nyomtatott gasztrolapok piacára
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Közösségi média Szakácskönyv |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/13330 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg13330 | ||
| 005 | 20180524122117.0 | ||
| 008 | 171201suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Juhári Lilla | |
| 245 | 1 | 2 | |a A digitális média és a közösségi felületek hatása a klasszikus szakácskönyv-kiadásra és a receptekre épülő nyomtatott gasztrolapok piacára |c Juhári Lilla |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Közösségi média | ||
| 695 | |a Szakácskönyv | ||
| 700 | 1 | |a Zarándné Vámosi Dr. Kornélia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/13330/1/SZAKDOLGOZAT%20-%20JUH%C3%81RI%20LILLA.pdf |z Dokumentum-elérés |