A digitális média és a közösségi felületek hatása a klasszikus szakácskönyv-kiadásra és a receptekre épülő nyomtatott gasztrolapok piacára
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Közösségi média Szakácskönyv |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/13330 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg13330 | ||
005 | 20180524122117.0 | ||
008 | 171201suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Juhári Lilla | |
245 | 1 | 2 | |a A digitális média és a közösségi felületek hatása a klasszikus szakácskönyv-kiadásra és a receptekre épülő nyomtatott gasztrolapok piacára |c Juhári Lilla |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Gasztronómia | ||
695 | |a Közösségi média | ||
695 | |a Szakácskönyv | ||
700 | 1 | |a Zarándné Vámosi Dr. Kornélia |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/13330/1/SZAKDOLGOZAT%20-%20JUH%C3%81RI%20LILLA.pdf |z Dokumentum-elérés |