A digitális média és a közösségi felületek hatása a klasszikus szakácskönyv-kiadásra és a receptekre épülő nyomtatott gasztrolapok piacára

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Juhári Lilla
További közreműködők: Zarándné Vámosi Dr. Kornélia
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztronómia
Közösségi média
Szakácskönyv
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/13330

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg13330
005 20180524122117.0
008 171201suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Juhári Lilla 
245 1 2 |a A digitális média és a közösségi felületek hatása a klasszikus szakácskönyv-kiadásra és a receptekre épülő nyomtatott gasztrolapok piacára  |c Juhári Lilla  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Gasztronómia  
695 |a Közösségi média  
695 |a Szakácskönyv 
700 1 |a Zarándné Vámosi Dr. Kornélia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/13330/1/SZAKDOLGOZAT%20-%20JUH%C3%81RI%20LILLA.pdf  |z Dokumentum-elérés