Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Botos Ákos |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Vad állatok Erdei gombák Konyhatechnológia Eltarthatóság Beszerzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1514 |
Hasonló tételek
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban
: Bene Luca
: Bene Luca
Állatok a turizmusban
: Luleczky Laura Lili
: Luleczky Laura Lili
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid
: Balog Dávid
A Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál bemutatása, elemzése
: Veszeli Réka
: Veszeli Réka
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana
: Ganbold Tana
Erdei iskolák keresletének bemutatása a Vajda János Erdészeti Erdei Iskolán keresztül
: Varga Csilla
: Varga Csilla
A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban
: Czifra Bálint
: Czifra Bálint
A Milka marketingstratégiája és magyarországi fogyasztása
: Dani Patrik
: Dani Patrik
Erdei iskolák és a turizmus kapcsolata
: Danka Zsófia Ilona
: Danka Zsófia Ilona
A szabadon termő és a termesztett gombák potenciálja a gasztronómiában
: Balla Ádám
: Balla Ádám
Üdítőital márkák márkaismertsége, fogyasztása a fiatalok körében
: Kovács Nikolett
: Kovács Nikolett
Légi szállítmányozás Élő állatok továbbítása légi úton
: Papp Dorina
: Papp Dorina
Olasz sajtok fogyasztása az országeredet-imázs tükrében
: Szántó Kitti
: Szántó Kitti
Specialitások a vendéglátásban–Az esküvőszervezés gasztronómiai sajátosságai
: Zala Vivien Jázmin
: Zala Vivien Jázmin
Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban
: Takaró Márk
: Takaró Márk
Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken
: Végh Marcell
: Végh Marcell
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége
: Tot Stefánia
: Tot Stefánia
A kávéházi kultúra jelentősége Budapest gasztronómiai életében
: Székvári Barna
: Székvári Barna
Gasztronómiai, borászati rendezvények turisztikai jelentősége, országimázs formálása
: Palincsár Dorina
: Palincsár Dorina
Az erdei iskola, mint alternatív pedagógia kapcsolata az ökoturizmus oktatásával
: Szabó Virág
: Szabó Virág
Gazdátlan állatok megjelenése a magyar közösségi médiában a CSR tevékenységek tükrében
: Kovács Dóra Réka
: Kovács Dóra Réka
Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
: Farkas Luca
: Farkas Luca
Turizmus és szállodaipar a Dunakanyarban, valamint a Szent Orbán Erdei Wellnesshotel bemutatása
: Huszák Péter
: Huszák Péter
Rendezvények szervezési folyamatai és fejlesztési lehetőségek a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben
: Márton Enikő
: Márton Enikő
A marketingkommunikáció jelentősége fogyasztói szempontból a gasztronómiai vállalkozások esetében
: Agárdi Nikoletta
: Agárdi Nikoletta
A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból
: Czapák Viktória
: Czapák Viktória
A haszonállattenyésztés szerepe a magyar gazdaságban és az állatok között kialakuló vírusfertőzések hatásai és megelőzése
: Jakab Kíra Dominika
: Jakab Kíra Dominika
A Coldrex MaxGrip mentol és erdei gyümölcs ízű por belsőleges oldathoz készítmény bevezetése
: Kiss Dorottya
: Kiss Dorottya
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
Hasonló tételek
-
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke -
Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban
: Bene Luca -
Állatok a turizmusban
: Luleczky Laura Lili -
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid -
A Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál bemutatása, elemzése
: Veszeli Réka