Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rinyu Béla
További közreműködők: Kisgyörgy Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gastronomy
menu planning
kitchen technologies
Hospitality industry
cooking
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/15307

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg15307
005 20180725132213.0
008 180507suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Rinyu Béla 
245 1 0 |a Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest  |c Rinyu Béla  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Modern konyhatechnológia, trendek és menü tervezés Budapesten 
246 1 1 |a Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest 
695 |a Gastronomy 
695 |a menu planning 
695 |a kitchen technologies 
695 |a Hospitality industry 
695 |a cooking 
700 1 |a Kisgyörgy Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15307/1/Rinyu%20B%C3%A9la%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés