Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Bajor ételek kialakulása, szer...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kósik Lajos
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Format: Thesis
Kulcsszavak:Bajorország
Bajor étel
Oktoberfest
Bratwurst
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1551
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Bajorország kastélyörökségének turizmusban képviselt szerepe (II. Lajos bajor király álomvilágának nyomában)
    ‌: Szendi Adrienn
  • Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
    ‌: Tóth Dániel
  • A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
    ‌: Zwick Magdolna Dina
  • A Bajor Szabadállam kereskedelmi és gazdasági kapcsolatai Magyarországgal a XXI. században
    ‌: Óvári Kenese
  • A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
    ‌: Lőrincz Anna

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs