A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tátrai Levente László
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Sommelier
Bor és gasztronómia
Étel-ital párosítás
Borfogyasztás
Borkészítés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23111

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg23111
005 20200227104524.0
008 191121suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tátrai Levente László 
245 1 2 |a A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Tátrai Levente László 
246 1 0 |a A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Sommelier 
695 |a Bor és gasztronómia 
695 |a Étel-ital párosítás 
695 |a Borfogyasztás 
695 |a Borkészítés 
700 0 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23111/1/Szakdolgozat_T%C3%A1trai_Levente_L%C3%A1szl%C3%B3.pdf  |z Dokumentum-elérés