A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Sommelier Bor és gasztronómia Étel-ital párosítás Borfogyasztás Borkészítés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23111 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23111 | ||
| 005 | 20200227104524.0 | ||
| 008 | 191121suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Tátrai Levente László | |
| 245 | 1 | 2 | |a A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban |h [elektronikus dokumentum] / |c Tátrai Levente László |
| 246 | 1 | 0 | |a A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Sommelier | ||
| 695 | |a Bor és gasztronómia | ||
| 695 | |a Étel-ital párosítás | ||
| 695 | |a Borfogyasztás | ||
| 695 | |a Borkészítés | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23111/1/Szakdolgozat_T%C3%A1trai_Levente_L%C3%A1szl%C3%B3.pdf |z Dokumentum-elérés |