A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában
Elmentve itt :
Szerző: | Szász Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gyúrt tészta Top kategóriás éttermek Tésztafogyasztás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23212 |
Hasonló tételek
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
: Szendrei Zsolt
: Szendrei Zsolt
Budapesti piacok a turizmus kínálatában
: Marczinkó Sára
: Marczinkó Sára
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
Dél-Korea világörökségi vonzerőinek bemutatása és megjelenése a magyar utazási irodák kínálatában
: Oláh Petra Dorina
: Oláh Petra Dorina
OWASP Top 10 – adatbiztonság napjainkban
: Garami Gergely
: Garami Gergely
Existing and Upcoming Over-The-Top platforms
: Keszei Gábor Dávid
: Keszei Gábor Dávid
Termékmegjelenítés a kereskedelmi televíziók kínálatában
: Tóth Renáta
: Tóth Renáta
Posztmodern attrakciók a városok kínálatában
: Kádár Csenge
: Kádár Csenge
Ayurvéda az utazási irodák kínálatában
: Goschler Bianka Éva
: Goschler Bianka Éva
Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
: Hirschler Rebeka
: Hirschler Rebeka
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Volvo életérzés, avagy a prémium kategória túlélési esélyei
: Pap Dávid
: Pap Dávid
A fenntartható turizmus szerepe Budapest kínálatában
: Csoma Kitti
: Csoma Kitti
A Magna Car Top Systems Kft. költséggazdálkodása
: Mikus Petra
: Mikus Petra
Lakossági számlacsomagok az OTP Bank kínálatában
: Kormosné Koós Kitti
: Kormosné Koós Kitti
A hazai nyugdíjreform múltja, jelene, jövője
: Hamar Farkas
Megjelent: (2006)
: Hamar Farkas
Megjelent: (2006)
Reklámozási tevékenységek bemutatása; Marco Polo Top Hostel
: Orosz Diána
: Orosz Diána
A digitális kommunikáció alkalmazási lehetőségei az állateledel kategória számára
: Karakas Fanni
: Karakas Fanni
A spa koncepció realizálása három felső kategóriás fővárosi szállodában
: Kedves Ida
: Kedves Ida
Marketingkommunikációs eszközök használatának vizsgálata a prémium kategóriás autók piacán
: Horváth Anna
Megjelent: (2014)
: Horváth Anna
Megjelent: (2014)
A prémium kategóriás autók piacának elemzése napjainktól 2020-ig
: Kuthi Szabolcs
: Kuthi Szabolcs
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
LAKOSSÁGI HITELEK A CIB BANK ZRT. KÍNÁLATÁBAN
: Légli Anna
: Légli Anna
Magyar projektek a Top 10 nemzetközi Crowdfunding platformon
: Rajki Zoltán
: Rajki Zoltán
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Service Improvement at Tenerife Top Training Exploring the factors which lead to a positive shift in occupancy rate
: Varga Marietta
: Varga Marietta
A hazai vegyeskereskedések múltja, jelene és jövője
: Németh Dávid
: Németh Dávid
How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary?
: Goldstein Ariella
: Goldstein Ariella
Hasonló tételek
-
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám -
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna -
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka -
Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
: Szendrei Zsolt -
Budapesti piacok a turizmus kínálatában
: Marczinkó Sára