A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bakti Boglárka Mária
Other Authors: Tóth Gábor
Format: Thesis
Kulcsszavak:étlap
étlap készítés
étlapelemzés
Gerbeaud
kávéház
ONYX
szezonalitás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28260
Description
Abstract:Dolgozatomban azokat a jelenségeket fogom vizsgálni, melyek segítik és befolyásolják a fogyasztókat, többek között az ételek vagy vendéglátó egységek kiválasztásában. Eladási oldalról pedig vizsgálni fogom, hogy milyen lehetőségek állnak a vendéglátó egységek rendelkezésére, mind beszerzési, mind eladási szempontból. Sokan megszokásból választanak ételt, nem pedig az étlap segítségével. Ez felvetette bennem a kérdést, hogy, aki ilyen módon választ ételt az vajon szívesen ismer-e meg új ételeket, konyhákat?