Az élelmiszerpazarlás vizsgálata a vendégösszetétel viszonylatában a Hotel Budapestben
Saved in:
Main Author: | Perjési Dávid |
---|---|
Other Authors: | Karakasné Morvay Klára |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élelmiszer feldolgozás élelmiszer-ellátás élelmiszerbiztonság élelmiszerfogyasztás hulladék - hulladékkezelés hulladékgazdálkodás pazarlás szállodaipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36984 |
Similar Items
Kapcsolattartás és kommunikáció a Hotel Nemzeti Budapestben
: Minker Gréta
: Minker Gréta
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei
: Ignácz Lukács Máté
: Ignácz Lukács Máté
Szállodán belüli részlegek együttműködése és ennek jelentőségének vizsgálata a Corinthia Hotel Budapestben
: Németh Eszter
: Németh Eszter
Kommunikációs helyzetek és front office tevékenységek a Museum Hotel Budapestben
: Lukács Luca
: Lukács Luca
HOUSEKEEPING ÁLTAL ELLÁTOTT FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE AZ AQUINCUM HOTEL BUDAPESTBEN
: Mihály Dániel
: Mihály Dániel
Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában
: Tamásy Alexa
: Tamásy Alexa
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra
: Nemes Petra
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra
: Nemes Petra
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
A front office tevékenysége az Intercontinental Budapestben
: Miskolczi Bence
: Miskolczi Bence
Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben
: Safarcsik Nikolett
: Safarcsik Nikolett
Belső konfliktusok kezelése a Novotel City Budapestben
: Buzás Csilla Mónika
: Buzás Csilla Mónika
Az értékesítésben dolgozók szervezeti felépítése az Art'otel Budapestben
: Stelén Péter
: Stelén Péter
Miért az Aquincum, mint hotel? Az Aquincum Hotel Budapestben eltöltött gyakorlati időm részletes bemutatása és marketing módszereinek elemzése
: Bodoki Attila
: Bodoki Attila
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina
: Papp Fruzsina
No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.
: Lammel Kálmán
: Lammel Kálmán
A rendezvényszervezés átalakulása a Hilton Budapestben a pandémia hatására
: Sági Adél
: Sági Adél
Az élelmiszerpazarlás jelensége. Az élelmiszerhulladék csökkentése érdekében tett lépések Dániában és Magyarországon
: Csaholczi Gergő Antal
: Csaholczi Gergő Antal
Az élelmiszerpazarlás komplex elemzése a budapesti Hilton Garden Inn szálloda példáján keresztül
: Tomasovszki Klaudia
: Tomasovszki Klaudia
KÍNÁLHAT-E PIACI ALAPON ÉLETKÉPES MEGOLDÁST AZ ÉLELMISZERPAZARLÁS PROBLÉMÁJÁRA EGY IT START-UP TERMÉKE?
: Tóth János Mátyás
: Tóth János Mátyás
Az élelmiszerpazarlás csökkentése a szállodaiparban – lehetőségek és gyakorlatok bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Varga Virág
: Varga Virág
A Novotel Budapest Centrum és Novotel Budapest Danube szállodák vendéglátó tevékenységének összehasonlító elemzése a vendégösszetétel és a bevételek tükrében
: Erdős Júlia
: Erdős Júlia
Transzferár szabályok eltéréseinek vizsgálata a helyi dokumentum viszonylatában
: Jakab Máté Attila
: Jakab Máté Attila
Felelősségvállalás a magyar nagyvállalatok viszonylatában
: Herceghalmi Tamás
: Herceghalmi Tamás
Online marketing eszközök vizsgálata a White Elephant Media viszonylatában
: Iván Eszter
: Iván Eszter
Közgazdaságtan szerepe a FedEX viszonylatában
: Varga Tamás Aladár
: Varga Tamás Aladár
Hitelezés, segélyezés Magyarország és Laosz viszonylatában
: Szabados Dániel
: Szabados Dániel
Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában
: Gulyás Laura
: Gulyás Laura
Távmunka alakulása nagyváros és vidék viszonylatában
: Manczák Richárd
: Manczák Richárd
Egyéni vállalkozások alapításának és fenntartásának vizsgálata Magyarország és Ausztria viszonylatában
: Puskás Viktória
: Puskás Viktória
A légi személyszállítás működési mechanizmusai Európa viszonylatában
: Fehér Ádám
: Fehér Ádám
Német működőtőke-befektetések Magyarországon különösen az autóipar viszonylatában
: Gréczi Diána
: Gréczi Diána
Szervezeti kultúra vizsgálata és elemeinek megjelenése a munkavállalói preferenciák generációs viszonylatában
: Szabó Dorottya
: Szabó Dorottya
Szervezeti kultúra vizsgálata és elemeinek megjelenése a munkavállalói preferenciák generációs viszonylatában
: Szabó Dorottya
: Szabó Dorottya
Controlling-rendszerek bemutatása egy kereskedelmi cég viszonylatában
: Farkas Dorottya Csenge
: Farkas Dorottya Csenge
A magyar acélipar versenyképessége a visegrádi országok viszonylatában
: Lóga Máté
Published: (2013)
: Lóga Máté
Published: (2013)
A foglalkoztatás és migráció bemutatása két ország viszonylatában
: Farkas Alexandra
: Farkas Alexandra
A szabadidő eltöltése Magyarországon generációk és térségek viszonylatában
: Simon Zita
: Simon Zita
Az utazási irodák és a szállodák közötti értékesítési kapcsolatok során felmerülő problémák kezelésének vizsgálata az InterContinental Budapestben a recepciós munkakör példáján keresztül
: Németh Barbara
: Németh Barbara
A helyi érték szerepe, avagy a fogyasztói magatartás vizsgálata a hazai termelők viszonylatában
: Tősmagi Klaudia
: Tősmagi Klaudia
Similar Items
-
Kapcsolattartás és kommunikáció a Hotel Nemzeti Budapestben
: Minker Gréta -
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei
: Ignácz Lukács Máté -
Szállodán belüli részlegek együttműködése és ennek jelentőségének vizsgálata a Corinthia Hotel Budapestben
: Németh Eszter -
Kommunikációs helyzetek és front office tevékenységek a Museum Hotel Budapestben
: Lukács Luca -
HOUSEKEEPING ÁLTAL ELLÁTOTT FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE AZ AQUINCUM HOTEL BUDAPESTBEN
: Mihály Dániel