Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Teszáry Eszter Olga
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Format: Thesis
Kulcsszavak:cukormentes
cukrászat
édesítőszerek
hagyományos
trendek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/39301

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg39301
005 20220322081822.0
008 220322suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Teszáry Eszter Olga 
245 1 0 |a Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon  |c Teszáry Eszter Olga  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatomban azon kérdésekre kerestem a választ, hogy jelenleg a diabetikus cukrászat hol tart a hagyományoshoz képest. Fel tudja-e venni a versenyt vele, vagy pedig még van hova fejlődnie ennek az iparágnak. Második kérdésként arra voltam kíváncsi, hogy a hosszú múlttal rendelkező cukrászdák képesek voltak-e megugrani a hagyományok változását, vagy pedig beleragadtak a múltba, és nem tartották a lépést a diabetikus ágazattal. Harmadik kérdésem a kereslet oldalát vizsgálta, miszerint mennyire érzik szükségesnek az emberek a diabetikus süteménykínálatot, valamint annak bővítését. Utolsó kérdésként az Év cukormentes tortájára voltam kíváncsi, hogy mennyire ismerik az emberek, és mennyire tartják fontosnak ezt a versenyt 
695 |a cukormentes 
695 |a cukrászat 
695 |a édesítőszerek 
695 |a hagyományos 
695 |a trendek 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39301/1/Szakdolgozat_Tesz%C3%A1ry%20Eszter%20Olga_svmk6l.pdf  |z Dokumentum-elérés